Detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 28.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Rak

Ljubav

Rakovi su nevjerojatne osobe, a tijekom godine će doživjeti epske padove i uspone. To će biti posljedica kombinacije djelovanja mnogih nebeskih tijela, naročito Mjeseca i Jupitera. Venera će im se također pridružiti i djelovat će isključivo na području emocionalnog života. Vaš život će čitavu godinu biti raznolik i ispunjen svim vrstama zabavnih i nešto manje zabavnih situacija. Moglo bi se reći da možete očekivati sve, a većinu vremena ćete se osjećati ispunjeno i sretno.

Tijekom prve polovice godine pa sve do zadnjih deset dana srpnja ćete uživati u jedinstvenim trenucima. Do izražaja će doći vaš temperament, osobnost i emocionalna snaga. Ako ste sami, postoji velika vjerojatnost da će vaša obitelj početi sve češće načinjati tu temu u razgovorima. Morat ćete proći kroz mnogo toga, ali ćete se cijelo vrijeme zabavljati. Neće postojati ništa što nećete biti u stanju ostvariti. Neće biti prepreka ni nedostižnih ciljeva. Zvijezde vam ne mogu reći trebate li se upustiti u avanture ili ne. To ćete morati procijeniti sami. Žene Rakovi će biti okružene obožavateljima i to će im odgovarati, naročito ako su same. Ako ste zauzeti ili u braku, ti obožavatelji bi mogli uzrokovati probleme jer ćete nekima od njih uistinu teško odoljeti.

Pročitajte veliki godišnji horoskop za 2016. godinu.

Počevši od kolovoza 2016. pa sve do početka 2017. Situacija će se postupno, ali radikalno promijeniti. Vaša energija će biti drugačija i nećete u tolikoj mjeri privlačiti suprotni spol. Jesen je savršeno vrijeme za početak nove veze. Ako već jeste u ljubavnom odnosu i planirate vjenčanje, neka to bude tijekom zime. Vaš brak će biti dobar i pun ljubavi. Naravno, zvijezde vam ne mogu dati nikakvu garanciju, ali vas mogu usmjeriti. Tijekom cijele druge polovice godine ćete moći ispraviti pogreške, uključujući i pogreške koje ste učinili u odnosu s drugim ljudima. Imate priliku naučiti ono što prije niste znali, a svoju intuiciju ćete razviti do jedne nove razine.

Posao

Nebeska tijela Rakovima neće dati značajniju prednost u odnosu na druge znakove Zodijaka. Gotovo sve će biti isključivo na vama. Pomoć planeta možete očekivati u nekoliko navrata i u određenim vremenskim razdobljima. Dakle, njihova pomoć neće biti česta, ali će bez sumnje biti moćna i spektakularna. Nema potrebe za panikom jer će nadolazeća godina biti uspješna po pitanju profesionalnog razvoja, ali samo ako ćete ostati fokusirani, marljivi i nastaviti raditi po planu.

Na poslovnom području nemojte očekivati nikakve značajnije promjene. Jedini aspekt na koji trebate obratiti pozornost su vaši kolege. Neki od njih će sada možda trebati vašu pomoć. Nemojte ni pomišljati na to da odbijete pomoći im. Nije važno kako tko izgleda i u kakvom ste odnosu, napravite ono što je najbolje i pomognite. U vama postoji želja za utjerivanjem pravde i to vam pomaže u ostvarivanju svih ciljeva. Niste tip osobe koja će ponižavati druge da bi postigla uspjeh. Sada je vrijeme za ponovno slaganje prioriteta i određivanje ciljeva, naročito ako vas je okolina okarakterizirala kao sebične i nerazumno ambiciozne. Zima i proljeće će biti obilježeni napretkom. Taj napredak neće biti velik, ali će vama predstavljati puno.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2016. godini!

Početak ljeta vam donosi porast prihoda. Bez sumnje osjećate vibracije koje će vam dati visoku razinu energije, naročito tijekom lipnja i prve polovice srpnja. Mali problemi na ljubavnom području će vam predstavljati stres i narušavati svakodnevnu rutinu, ali ćete ih vrlo brzo i učinkovito riješiti. Najvažnije je da ostanete smireni i ne paničarite. Po prirodi ste osjetljivi i ta osjetljivost vam u ovakvim trenucima ne pomaže. Morate pronaći način da smireno nastavite vladati svakom situacijom i svojim životom.

Druga dekada rujna će obilježiti početak novog razdoblja koje će trajati sve do kraja jeseni. To je najbolje vrijeme za pokretanje vlastitog poslovanja ili poduzimanje koraka potrebnih za promaknuće. Nećete se moći osloniti na zvijezde, ali vam to neće biti ni važno. Sada će vam zvijezde pomoći tako da vam ukažu na jedinstvene prilike, ali vam neće pomagati da ih iskoristite. Nema potrebe da se bavite većim brojem stvari istovremeno jer ćete na kraju ostati bez svega. Imate sve što vam je potrebno za ostvarenje ciljeva. Ono što trebate napraviti je sabrati se, fokusirati i na trenutak zanemariti emocije. Emocijama se posvetite poslije. Sada trebate analizirati svoje prethodne greške kako ih ne biste ponovili. Ako sve napravite kako treba, do kraja jeseni ili početka zime ćete uživati u radosnim i opuštajućim trenucima.

Novac

Crni Mjesec će biti jedan od rijetkih nebeskih tijela koja će utjecati na živote ovog znaka, naročito na financijski dio života. Važno je napomenuti kako su pred vama pozitivna razdoblja koja vam vrlo vjerojatno donose poboljšanje po pitanju financija. Što možete napraviti da iskoristite te mogućnosti? Sve što trebate je biti mudri, svoje vještine koristiti pametno i brzo djelovati u pravom trenutku. Od početka godine pa sve do prvih dana lipnja će biti razdoblje puno iznenađenja. Sve će ići svojim tokom i postupno napredovati. Situacija će biti malo drugačija za Rakove koji ne vode vlastito poslovanje. U tom slučaju, možete očekivati dinamičniji razvoj događaja, ne i radikalne promjene. Vaši resursi će doživjeti impresivan kvantitativan rast, ali ostanite štedljivi jer će vam novac kasnije biti potreban.

Do druge polovice rujna možete očekivati radikalne promjene. Crni Mjesec će povećati svoj utjecaj. Postat ćete suosjećajniji i bolji u prepoznavanju osjećaja i potreba drugih. Nemojte ni na koji način to iskorištavati ni djelovati na štetu drugih. Ne postoji ništa pogrešno u korištenju diplomatskih vještina u odnosu s drugima kako biste postigli svoje ciljeve, ali nemojte djelovati ni na čiju štetu. Morate biti humani i vaši ciljevi moraju biti iskreni. U suprotnome će se vaši nebeski zaštitnici okrenuti protiv vas.

Ovo je najbolje vrijeme za širenje poslovanja. Uložite onoliko resursa koliko je potrebno, ali nemojte pretjerivati. Vaši izgledi potpuno ovise o tome koliko će mudri biti vaši postupci, tako da morate ostati sabrani i djelovati brzo. Nemojte ograničavati resurse samo u trenucima kada znate da je ulaganje uistinu dobar i pametan izbor. Ako ste u nedoumici, usporite i razmislite. Nemojte žuriti, ali nemojte ni biti prespori jer nećete imati toliko vremena za razmišljanje o baš svakom koraku. Nemojte ni razmišljati o sudjelovanju u sumnjivim aktivnostima, čak i ako prijedlog dolazi od osobe u koju imate povjerenja. U ovom trenutku, nemojte previše riskirati i izbjegavajte sve situacije sumnjive prirode.

Razdoblje od druge polovice rujna i početka prosinca će vam donijeti novu fazu u borbi za mjestom pod suncem. U ovom trenutku možete očekivati niz izvanrednih aktivnosti i opet ćete morati uložiti sredstva. Ovaj put budite još mudriji i obzirniji. Ishod situacije neće ovisiti o visini ulaganja, već o vašoj strategiji. Ako je potrebno, potražite pomoć ili savjet od osobe kojoj vjerujete. Nikada se nemojte sramiti tražiti pomoć. Zapamtite da je uvijek bolje priznati manjak znanja i vještina nego lagati da nešto znate.

Zdravlje

Rakovi mogu očekivati izuzetno pozitivnu i nezaboravnu godinu. Nažalost, to se ne odnosi i na zdravstveni aspekt života. Drugim riječima, tokom cijele godine možete očekivati situacije koje će utjecati na vaš unutarnji i emocionalni mir. To ne znači da trebate ostati doma, već da se trebate posvetiti sebi i raditi ono što vas umiruje i opušta. Trebate biti malo oprezniji i pažljiviji. Pozornost je ključna jer možete izbjeći čak 99% neugodnih situacija pravovremenim djelovanjem na promjene oko sebe. Nažalost, ne možete računati na pomoć i podršku zvijezda. Možete biti sigurni da neće ometati vaše planove.

Ako zvijezde ne djeluju, to ne znači da ne promatraju. One vam donose savjete i upute što i kako trebate napraviti. Prije svega, imajte na umu da će vaše zdravlje biti najugroženije tijekom prve polovice godine. Nećete moći predvidjeti ishod nekih događaja. Oslobodite se svih negativnih događaja i nastavite kroz život kročiti pozitivno i veselo. Prva polovica godine nije najbolje vrijeme za putovanje. Nemojte se ograničavati, živite normalnim životom i ostanite oprezni. Zabavljajte se, ali izbjegavajte sve nesigurne situacije. Ako se prehladite, to možete shvatiti kao znak da u život morate uvesti neke promjene i posvetiti više pažnje zdravlju.

Od sredine lipnja će se situacija početi mijenjati na bolje. Svi oni mali problemi koji su vas uzrujavali će nestati i vaše cjelokupno zdravstveno stanje će se poboljšati. Bit ćete manje tjeskobni i iznenadit će vas s kakvom lakoćom odrađujete obaveze koje su vam nekada predstavljale problem. Od ljeta pa sve do početka prosinca očekujte smanjenje stresa i jedno puno mirnije životno razdoblje. No, to ne znači da se smijete opustiti. Nastavite raditi i budite oprezni. I dalje možete očekivati niz neočekivanih situacija i iznenađenja. Ostanite pažljivi, budite na oprezu i nemojte u potpunosti udovoljavati svim svojim željama i potrebama.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije