Detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2016. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 28.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vodenjak

Ljubav

2016. će za Vodenjake biti iznimno uspješna godina, ali ne i po pitanju ljubavi. Što se tiče ljubavnog života, Sunce neće biti na vašoj strani. Naći ćete se u situacijama u kojima nećete znati što učiniti. Neke od tih situacija će vam biti nešto potpuno novo. To ne znači da nemate šanse za pozitivan ishod, ali ćete se morati jako potruditi da to ostvarite. Ovo razdoblje neće dugo trajati. Završit će negdje sredinom proljeća. Početkom svibnja će se situacija početi smirivati i sve će se vratiti na staro, a vi ćete se konačno moći opustiti.

Od kraja proljeća pa sve do sredine ljeta nemojte očekivati posebne događaje niti iduće korake u odnosu s partnerom. Sve će biti harmonično, ali i pomalo dosadno. Vas će to početi zabrinjavati jer na ovakvu situaciju definitivno niste naviknuli. Ovo razdoblje iskoristite za posao. Partner će vas u svemu podržavati. Nećete imati energije ni za što osim za posao pa se ne morate bojati svađa i razmirica u ljubavnom životu. Nemojte planirati važnija događanja, kao što su vjenčanja, zaruke i slične ceremonije. Odgodite to za drugu polovicu godine. Podrška Venere neće biti jaka, naročito tijekom prve polovice godine.

Pročitajte veliki godišnji horoskop za 2016. godinu.

Od kraja lipnja pa sve do listopada će vaš život postati dinamičniji. Ako ste slobodni, sada ćete imati nekoliko opcija. Dok ćete razmišljati koju opciju odabrati, vodite se srcem. Sve što vam okolina kaže uzimajte s određenom dozom rezerve. Nisu svi iskreni, nemojte to zaboraviti. Sada ćete biti posebno osjetljivi na vanjske utjecaje pa je vrlo važno poduzeti mjere koje će vam omogućiti zaštitu. Najvažnije je da se zaštitite od negativnog utjecaja okoline. Odredite što želite postići i djelujte sukladno tome. Vaš um će postati čist tek kada definirate svoje prioritete. Nemojte previše maštati, ostanite realni i razmišljajte na logičan i praktičan način. Ne zaboravite na partnera. Njemu su ljubav i pažnja potrebni jednako kao i vama.

Posao

Možete očekivati jednu neobičnu, pozitivnu i nezaboravnu godinu. Sunce će na početku godine veliki dio energije usmjeriti prema poslovnom aspektu života. Nestabilan položaj Merkura će doprinijeti neobičnosti ovog životnog razdoblja. Poslovni život će zahtijevati posebnu pažnju već od samog početka godine pa se pripremite na to da ćete veći dio energije morati usmjeriti upravo na posao. Ovo razdoblje će bez sumnje biti naporno i teško, ali zvijezde vam nisu pripremile ništa sa čime se ne možete nositi. Moći ćete sve prevladati i riješiti sve probleme, pogotovo ako uzmete u obzir činjenicu da će vas Sunce opskrbljivati životnom energijom.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2016. godini!

Od prve polovice svibnja do kraja srpnja možete očekivati niz promjena. Konačno ćete početi osjećati veliko olakšanje. Utjecaj Sunčeve energije će se postupno smanjivati i imat ćete sve manje problema. Konačno ćete imati više vremena za djelovanje i počet ćete primjećivati prilike koje ste propustili i koje više ne možete iskoristiti. Nemojte očajavati. Sve se trebalo tako dogoditi. Situacija će postati još stabilnija početkom ljeta. To znači da je vrijeme za opuštanje i uživanje u životu. Usredotočite se na rješavanje drugih problema jer ćete si konačno moći priuštiti manje razmišljanja o poslu. Razdoblje od kolovoza do studenoga donosi stabilnije radno mjesto i boje prihode. No, uz to će doći i veća odgovornost, a u vama će se početi buditi ambicioznost i želja za još većim uspjehom.

Prosinac će biti vrlo učinkovit za profesionalni razvoj. To će biti svojevrsni trijumf dosadašnjeg truda i rada. Lako ćete postizati željene ciljeve, a iza tih ciljeva ćete postaviti neke nove ciljeve i naći se na neistraženom putu koji ćete poželjeti pratiti. Sve ovo će biti jako uzbudljivo. Najvažnije je vjerovati u sebe i ne zaboraviti na osobe koje su bile uz vas kada vam je bilo najteže.

Novac

Sve do početka svibnja ćete biti u središtu pozornosti. Tijekom tog razdoblja će svi željeti biti u vašem društvu. Situacija će se pogoršati jer će posao od vas zahtijevati potpunu pažnju i nećete imati vremena za druge. Vaša trenutna posvećenost poslu će uvelike odrediti buduće financijsko stanje. Ovo će biti jedno vrlo dinamično i pozitivno razdoblje, puno nemirnih situacija. Uspjet ćete jer Vodenjaci općenito mogu riješiti i najkompliciranije situacije. Ako još uvijek niste otkrili ovaj talent, sada ćete shvatiti da ga posjedujete.

Situacija će biti nešto drugačija između svibnja i srpnja, a vi ćete konačno početi ubirati plodove svog rada. No, to ne znači da se trebate opustiti. Sada je ključno da ostanete fokusirani i sve svoje probleme riješite do zadnjeg mjeseca jeseni. Morat ćete se fokusirati isključivo na posao. Početkom ljeta će situacija na poslu postati nešto stabilnija i moći ćete se fokusirati samo na posao. Ako vodite vlastito poslovanje, sada je pravo vrijeme za određivanje kome možete vjerovati, a kome ne. Ako radite za nekoga i na visokom ste položaju, usredotočite se na promjene koje želite provesti. Možda ste počeli razmišljati o prelasku na novo radno mjesto ili o traženju povišice. Što god bilo, postavite jasne prioritete i držite ih se.

Od kolovoza do studenoga ćete automatizaciju poslovnih procesa dovesti na jednu novu razinu i uživat ćete u povećanim prihodima. Ako ste odlučili preskočiti automatizaciju, trebate biti svjesni da propuštate niz dobrih prilika za razvoj. Razmislite o prijašnjim odlukama koje ste donijeli i obratite pažnju na njihove posljedice. Zvijezde vam daju priliku da svoje poslovanje dovedete na višu razinu. Ako ne vidite tu priliku, znači da ste nešto radili pogrešno. Prosinac će biti najpozitivniji mjesec u nadolazećoj godini, naročito po pitanju prihoda. Možda ćete osjetiti snažnu Merkurovu energiju koja će vam pomoći u rješavanju problema.

Zdravlje

Tijekom 2016. ćete doživjeti povećan utjecaj Sunca, gospodara neba. S jedne strane vam osigurava uravnoteženi i jak imunološki sustav koji će vas štititi od niza različitih bolesti. U isto vrijeme ćete primijetiti i smanjen utjecaj Merkura koji vam daje životnu energiju i štiti vas od negativnog vanjskog utjecaja. Obratite pažnju na ono što jedete jer postoji povećan rizik od nastanka bolesti probavnog sustava.

Tijekom prve polovice godine, naročito od siječnja do sredine travnja, nećete imati većih problema sa zdravljem. U ovo vrijeme ćete jedino morati redovito prati ruke. Higijena je trenutno jedino na što trebate pripaziti jer je vaš imunološki sustav jak. Ne kaže se bez razloga da je čistoća pola zdravlja. Upravo zato trebate biti posebno usmjereni na tjelesnu higijenu i higijenu prostora u kojem boravite.

Počevši od kraja travnja pa sve do polovice rujna, imunološki sustav će biti stabilan tako da se ne morate bojati gripe ili prehlade. Vodenjaci koji rade fizički posao se trebaju pripaziti jer postoji povećan rizik od zadobivanja ozljeda na radnom mjestu. Budite oprezni i pažljivi. Nemojte zanemarivati sigurnosna pravila. Pokušajte spriječiti i najmanje pogreške jer vas mogu puno koštati. Od rujna do treće dekade prosinca postoji opasnost od nastanka i pogoršanja kroničnih bolesti probavnog sustava. To znači da trebate pripaziti na ono što jedete i još veću pažnju posvetiti higijeni namirnica. Sve u svemu, cijela godina će biti relativno uravnotežena, skladna i stabilna.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije