Godišnji horoskop za 2017. godinu

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Godišnji horoskop za 2017. godinu
  • Objavljeno: Četvrtak, 18.08.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Blizanci

Prošla godine je bila više gorka nego slatka. Saturn vas je prisiljavao na rad, prihvaćanje odgovornosti i prepoznavanje osobnih granica. Jupiter vam je donio dobar život, više novca, više priznanja i prilika za putovanje. Veliki dio toga se nastavlja i ove godine. To je i dalje ozbiljna godina. Kao da obnavljate svoj ego i samopoimanje od nule. Sve što se događa oblikovat će novu i bolju verziju vas samih.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu!

Postat ćete osoba sa zdravim egom koja stoji na čvrstim kozmičkim principima, egom koji može izdržati napor i trud u nepredviđenim olujama života. Financije su bile dobre prošle godine, a trend se nastavlja i u 2017. godini. Ove godine se javlja veliki broj neobičnih Velikih trigona u vašem elementu (zrak). Neka razdoblja će trajati mjesec ili više, a neki periodi samo nekoliko dana. No, ovo je uistinu, za vas, prekrasan fenomen.

Veliki zračni trigon podržava samopoštovanje, zdravlje i čini privlačnijima vaše prirodne vještine komunikacije. Prirodno dobre mentalne sposobnosti će biti uvelike poboljšane. Piscima, nastavnicima i prodavačima će biti posebno dobro.

Istražite zabavne činjenice o Blizancima!

Ideje dolaze i riječi same nalaze put. Bit će i neobičan broj Vatrenih trigona koji će vam odgovarati. Iako vas Saturn prisiljava na rad i disciplinu, dobivate puno pomoći. Proći ćete mnogo lakše kroz Saturnov tranzit nego većina drugih znakova.

Važna područja interesa ove godine su: ego, samopouzdanje, financije, komunikacije i intelektualni interesi, ljubav i društvene aktivnosti, religija, filozofija, visoko obrazovanje, putovanja u inozemstvo i metafizika.

Ispunjenje vas očekuje u financijama, komunikacijama i intelektualnim interesima.

Najnovije

Najčitanije