Godišnji horoskop za 2017. godinu

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Godišnji horoskop za 2017. godinu
  • Objavljeno: Četvrtak, 18.08.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Rak

Krajem 2016. godine ste ušli u važno razdoblje sreće, osobnog rasta, prestiža i uspjeha. Ovaj trend se nastavlja i 2017. Zovu vas financijske, osobne i profesionalne visine. Iako vam većina planeta nije naklonjena, barem vam neće raditi probleme. Jednostavno će vas ostaviti na miru.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu!

Tako je malo otpora ostvarenju vaših ciljeva, snova i projekata. Sve je na vama. Jupiter će vam pružiti poticaj, a vi morate učiniti ostalo. Prošla godine je bila spiritualna i mnogi od vas su ozbiljnije počeli istraživati ​​tu dimenziju.

Ovaj trend se nastavlja i ove godine. Najvažnije je zauzeti znanstveni (ali ne i skeptičan) pristup. Spiritualni fenomeni ne moraju biti dokazani drugima, ali moraju biti dokazani vama. Kada pogledamo godinu u cijelosti, vidimo da su Vatra i Zrak najjači elementi. Voda i Zemlja su najslabiji. Jupiter u vašem znaku daje svu energiju vode koja vam je potrebna.

Istražite zabavne činjenice o Rakovima!

Nakon kolovoza će biti mnogo razdoblja kada neće biti planeta u Vodenim znakovima. Pripremite se na neosjetljivost i nerazumijevanje osjećaja. To nije zlonamjerno. Jednostavno je takvo vrijeme. Nemojte to uzimati k srcu, ne gubite vrijeme i energiju na ove ljude. Samo ih budite svjesni.

Jupiter će 1. kolovoza ući u vašu kuću novca donoseći veću zaradu i bogatstvo. Čeka vas godina dobrog života, dobre hrane, dobrog vina, putovanja, lijepe odjeće i hedonizma.

Najvažnija područja života ove godine su tijelo, samopoštovanje i izgled, financije i otplate dugova, reinkarnacija i transformacija, zdravlje i posao.

Ispunjenje vas očekuje u duhovnosti, samopoštovanju i fizičkom izgledu, i financijama.

Najnovije

Najčitanije