Godišnji horoskop za 2017. godinu

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Godišnji horoskop za 2017. godinu
  • Objavljeno: Četvrtak, 18.08.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Jarac

Prošlu godinu je obilježio ozbiljan rad i financije, a taj trend se nastavlja. Društveni život se pojačao krajem prošle godine i nastavlja jačati tijekom većeg dijela ove godine. Kasnije ove godine postoji potreba za uravnoteživanjem osobnih financijskih interesa s partnerima i / ili investitorima.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ne možete nastaviti živjeti kao što ste do sada živjeli. Duhovnost je postala važna prošle godine, i dalje nastavlja biti važna. Odvijaju se važne i dugoročne promjene. Nedostatak elementa Zemlje u narednoj godini je faktor za vašu sreću.

Zrak i Vatra dominiraju ovom godinom. Dakle, kao i kod Bika i Djevice, vaše prizemne vrline nisu u modi i ne cijene se. Vaše organizacijske sposobnosti i realan pogled na život se smatraju zastarjelim. Apstraktne ideje i nebulozni planovi se više cijene od pravih, opipljivih stvari.

Istražite zabavne činjenice o Jarčevima!

Ljudi izgledaju kao da su u orbiti, a ne na Zemlji. To će vam biti neugodno. Zemlja kao metafizički princip ili kao planet nije eliminirana iz svijeta. Zakoni fizike i prirode nisu ukinuti. Sada, više nego ikada, svijet treba vaše vrline. U pogledu jednostavnosti, ovo je neutralna godina. Osim Jupitera, planeti niti pomažu, niti se ističu.

Vaši stavovi će odrediti kakva će biti godina pred vama. Najvažnija područja interesa u narednoj godini su financije, zdravlje i posao, ljubav i romantika, osobna transformacija i duhovnost.

Ispunjenje vas očekuje u zdravlju i poslu (posebno se trebate potruditi), osobnoj transformaciju i okultnim znanjima.

Najnovije

Najčitanije