Godišnji horoskop za 2017. godinu

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Godišnji horoskop za 2017. godinu
  • Objavljeno: Četvrtak, 18.08.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vaga

Prošle godine ste imali jednostavnu i uspješnu godinu, a trend se nastavlja i ove godine. Uspjeh u poslu je posebno izražen do kolovoza. Nakon kolovoza (kada ćete pretpostaviti da je vaša karijera tu gdje želite), naglasak će se prebaciti na prijateljstva, umrežavanje, grupne aktivnosti i organizacije.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu!

Jedan od plodova uspjeha u karijeri su i prijatelji koje stječete. U tome ćete početi uživati kasnije u godini. Gledajući godinu u cjelini, element Zraka je najjači.

Veliki trigoni u ovom elementu će biti gotovo svaki mjesec u godini. Neki od njih će trajati oko mjesec dana, a neki samo nekoliko dana. To su divni pokazatelji zdravlja i sreće.

Istražite zabavne činjenice o Vagama!

Vaše mentalne vrline, sposobnost komuniciranja i jasnoća su jako u modi. Pisci, komunikatori i ljudi iz marketinga će imati izuzetnu godinu. Učenici i nastavnici isto.

Vaše već jake komunikacijske sposobnosti će postati još jače i cjenjenije. Čeka vas lagana i opuštena godina.

Postižete ciljeve lako, uz malo truda, stresa i naprezanja. Kada Jupiter pređe u Lava 1. kolovoza, jednostavnost i sklad će biti dodatno naglašeni. Plovite prema ciljevima nošeni dobrim vjetrom i plovite mirnim morem.

Najvažnija područja života su komunikacija i intelektualni interesi, zabava, kreativnost, djeca i ljubavne veze, religija, filozofija, visoko obrazovanje, putovanja u inozemstvo i metafizika, karijera, prijatelji i grupne aktivnosti.

Ispunjenje vas očekuje u religijama, filozofiji i putovanjima u strane zemlje.

Najnovije

Najčitanije