Godišnji horoskop za 2017. godinu

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Godišnji horoskop za 2017. godinu
  • Objavljeno: Četvrtak, 18.08.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Bik

Mnogi trendovi o kojima smo pisali prošle godine su i dalje su na snazi. Potreba za brzom prilagodbom je još uvijek velika. Financije su u prošloj godini bile neobično važne, a to će se nastaviti i ove godine. Sada je naglasak na upravljanju financijama.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu!

Taj trend će se nastaviti sve do 1. kolovoza kada se Jupiter seli u vašu 4. kuću doma i obitelj. Sve u svemu, kao i prošle godine, ovo je vrijeme novca i karijere.

Za Bika je ovo raj. Zdravlje se znatno poboljšalo u odnosu na prethodne godine. Sada je fokus na emocionalnom zdravlju. Pluton je već dugi niz godina u vašoj 8. kući. Ovo je jedinstvena prilika za oslobođenje od nepoželjnih mentalnih i emocionalnih navika ili ovisnosti. Pluton je u procesu transformacije ljubavi i društvenog života. To su sve dugoročni trendovi koji će donesti postupan napredak.

Istražite zabavne činjenice o Bikovima!

Zemlja, vaš izvorni element, je ove godine najslabija. Bit će mnogo razdoblja u kojima neće biti planeta na vašoj strani. To je neugodno jer se vaše vrline ne priznaju ili ne dolaze do izražaja. Ljudi oko vas se ponašaju kao da žive na nekom drugom planetu. Jednostavno ne primjećuju praktične i realne stvari.

Upravo će vam u ovim vremenima najviše koristiti prizemljenost. Držite se svojih osnovnih uvjerenja. Na kraju će sve sjesti na svoje mjesto.

Najvažnija područja života u ovoj godini su: financije, karijera, komunikacija, intelektualni interesi, putovanja, transformacija, dom i obitelj. Ispunjenje vas očekuje u komunikacijama, putovanjima, domu i financijama.

Najnovije

Najčitanije