Godišnji horoskop za 2017. godinu

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Godišnji horoskop za 2017. godinu
  • Objavljeno: Četvrtak, 18.08.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Strijelac

Stres i izazovi od prošle godine se ublažavaju. Iako još uvijek niste izašli iz tog ciklusa, ove godine bi trebalo biti lakše i jednostavnije. Prošla godina se bavila uspostavljanjem ravnoteže između osobnih želja i samovolje partnera i prijatelja.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu!

Izazov je bio uživati u odnosima i biti ono što jeste. Ta životna lekcija se nastavlja i ove godine. Kao i prošla, 2017. je godina poslovnih partnerstava i zajedničkih ulaganja. Zarađivanje novca za druge i stavljanje partnerovih financijski interesa ispred svojih je još uvijek izazov. Jupiterov ulazak u Lava 1. kolovoza će biti prekretnica.

Jupiter u Lavu čini nevjerojatne aspekte i uvodi vas u razdoblje velikog uspjeha i sreće. Element Vatre i Zraka će biti najjači u narednoj godini. Gotovo svaki mjesec bit će Velikih trigona u ovim elementima. Sve ovo je jako dobro za vas i naglašava jednostavnost naredne godine. Veliki trigoni u elementu Vatre (materinji element) poboljšavaju vaše zdravlje i donose optimizam, vjeru, vizije i motivaciju.

Istražite zabavne činjenice o Strijelcima!

Vrliki trigoni u elementu Zraka donose poboljšano mentalno funkcioniranje, komunikacijske vještine i lakoću učenja i poučavanja. Ovo je godina otplata duga, obrazovnih mogućnosti, putovanja u inozemstvo i metafizičkog rasta. Tri od pet pomrčina koje se javljaju u ovoj godini utjecat će na vas na dramatičan način. To će donijeti puno uzbuđenja, dugoročne promjene i nove životne pravce u narednoj godini. Sigurno vam neće biti dosadno.

Područja najvećeg interesa u narednoj godini su tijelo, slika o sebi, samopoštovanje i osobni izgled, komunikacijske i intelektualne aktivnosti, ljubav i romantika, libido, pomaganje drugima da napreduju, otplate dugova, dubinska psihologija, religija , metafizika, putovanja u inozemstvo i visoko obrazovanje.

Ispunjenje vas očekuje u ljubavi, pomaganju drugima, osobnoj transformaciji, religiji, filozofiji i putovanjima.

Najnovije

Najčitanije