Godišnji horoskop za 2017. godinu

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Godišnji horoskop za 2017. godinu
  • Objavljeno: Četvrtak, 18.08.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ribe

Prošlogodišnji napori su počeli popuštati krajem godine, a taj trend se nastavlja i dalje. Sljedeća godina će biti pomalo gorka i slatka. Pluton i Saturn stvaraju izazove, a Jupiter vam daruje uspjeh, bogatstvo i optimizam. Uspjeh dolazi, ali morate se truditi više nego inače. Barem će se trud isplatiti što nije uvijek pravilo.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu!

Prošle godine došlo je do dramatične potrebe za ravnotežom između obitelji i karijere, a trend se nastavlja i ove godine. Oba područja su važna i zahtijevaju vrijeme i energiju. Neizbježno će biti nezadovoljnih na obje strane. Morate krenuti svojim putem pa neka bude, što bude. Zabava i dobar provod se nastavljaju.

Oni koji se bave kreativnim zanimanjima i umjetnošću mogu očekivati iznimnu kreativnost i nadahnuće. Uživajte u životu koliko je to moguće do kolovoza, jer nakon toga se vraća posao i ozbiljan stav. Elementi Zemlje i Vode su najslabiji elementi u narednoj godini.

Istražite zabavne činjenice o Ribama!

Nedostatak elementa Vode je posebno izazovan. Činit će vam se da su ljudi nepotrebno okrutni i neosjetljivi, da neka njihova logika nadjačava vaše suosjećanje. I bit ćete u pravu. Shvatite da ništa od toga nije zlonamjerno. Samo to morate prihvatiti u narednoj godini. Morat ćete pokazati suosjećanje. Nemojte sve uzimati osobno jer mnogi ne znaju što im je činiti.

Važna područja interesa u narednoj godini su duhovnost (dugoročni trend), dom, obitelj, djeca, kreativnost, zabava, zdravlje i posao (nakon 1. kolovoza).

Ispunjenje vas očekuje u obitelji, kreativnost i zabavi (do 1. kolovoza).

Najnovije

Najčitanije