Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2021

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2021

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2021
  • Objavljeno: Četvrtak, 28.10.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

HOROSKOP ZA STUDENI OPĆENITO

Dragi Lavovi, vi ste jedan od najsretnijih znakova ovog mjeseca. Sada raste vaša snaga, a prošli napori se konačno isplaćuju! Zvijezde preporučuju da obratite pažnju kako neke vaše obaveze mogu utjecati na vaš ljubavni život. Planetarni aspekti nagovještavaju Bikovima harmoničnu situaciju na polju ljubavi, a za to će biti odgovorna povoljna komunikacija. Oko 19. i 23.11. idealno je vrijeme za razradu ili preuzimanje obaveza. Ako imate bilo kakve želje, one će vam se ispuniti.

Ovo će biti mjesec sjajnih mogućnosti, dobre komunikacije, upoznavanja novih ljudi. Ipak, neke planete bit će uznemirene i čeka nas par izazovnih aspekata, ali znatno manje nego u rujnu/septembru i listopadu/oktobru.

Neke znakove očekuju testovi i nagle promjene, dok će neki dobiti nadu i sjajnu energiju za novi početak. Faktor sreće bit će pojačan, a od 14. studenog možete očekivati posebnu naklonost zvijezda na polju karijere i profesionalnog razvoja.

Ako želite pokrenuti vlastiti posao, studeni je savršen mjesec za to. Zvijezde preporučuju da budete uporni i postojani! Ovo je mjesec promjena – ako trebate donijeti odluku ili napraviti izbor, ne oklijevajte.

Saznajte što vaš horoskopski znak očekuje u studenom 2021. godine!

Pročitajte godišnji horoskop za 2021. po znakovima!

Najnovije

Najčitanije