Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.12.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Kada 2016. usporedimo s prethodnim godinama, možemo zaključiti da je bila izrazito dinamična. Zadnji mjesec će nam se na prvi pogled činiti jednoličan i pomalo dosadan. Energija Sunca postupno slabi, a Mjesec preuzima ulogu glavnog zaštitnika. Trebamo se pripremiti na jedno vrlo emotivno razdoblje i posebne životne trenutke. Svi znakovi Zodijaka će tijekom prosinca voditi borbu s vlastitim emocijama. Ovo je mjesec osjećaja i dopustite im da vas preuzmu i obuzmu. Mjesec nije jedini koji će uzburkati vaše emocije. Tu je i Venera koja će ih učiniti još intenzivnijima. Ukratko, očekujte razjašnjenje nekih životnih aspekata, manje nejasnoća i niz dodatnih bonusa u privatnom životu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ako mislite da ćete biti pošteđeni negativnog utjecaja, nemojte se zavaravati. Mars je jak, direktan i ekstremno dinamičan. Ovisno o kutu gledišta, utjecaj Marsa može biti i dobra stvar. On će u prvi plan staviti sve vaše probleme i razjasniti tko su vam prijatelji, a tko neprijatelji. Tijekom prosinca neće biti nikakvih intrigi, spletki ili zakulisnih igara. Sve će biti kristalno jasno. Uz utjecaj Marsa, moramo istaknuti i Crni Mjesec koji će biti naš glavni neprijatelj. On je nepredvidljiv i razigran. Nikada ne možemo sa sigurnošću reći na koje životno područje će usmjeriti svoju energiju. Na kraju je opet sve u vašim rukama jer sami upravljate svojim životom. Zvijezde su tu samo da vam malo otežaju ili pomognu, a utjecaj Marsa i Crnog Mjeseca će dobrano začiniti sva događanja u prosincu. Na vama je hoćete li na to gledati kao na izazov ili se obeshrabriti i predati.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Generalno, prosinac će biti izazovno razdoblje. Sve će ovisiti o vašim sposobnostima. To ne znači da morate imati nadljudske moći da biste kroz prosinac prošli mirno. Dovoljno je o svemu razmišljati na vrijeme. Uran će postati nebeski vođa Zračnih znakova (Blizanac, Vaga i Vodenjak), a Merkur će štititi Zemljane znakove (Bik, Djevica i Jarac). Vatreni (Ovan, Lav i Strijelac) i Vodeni znakovi (Rak, Škorpion i Ribe) u prosincu neće imati zaštitnika. Unatoč tome, vrlo dobro će se snaći. Svi znakovi sada imaju priliku ostvariti svoje želje i uživati u pogodnostima koje im Svemir pruža.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije