Numerološka prognoza za mjesec listopad

Numerološka prognoza za mjesec listopad

Numerološka prognoza za mjesec listopad
  • Objavljeno: Utorak, 04.10.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 6

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2016. godine (2+1+6=9). U ovom slučaju, to je 8 + 9 = 17. Broj 17 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+7=8. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 8.

Listopad je više mjesec planiranja nego djelovanja. Magnetska sila koja nastupa iduće godine počinje mijenjati vaš pogled na svijet. Možda osjećate nesigurnost, posebice kada je u pitanju osobna sigurnost i obiteljske situacije.

Uzmite malo vremena i prostora za sebe, i pažljivo razmislite o svemu. Samoća je dio pozitivnog dnevnog reda u listopadu. Ako dopustite da vam smetaju kada poželite biti sami sa svojim osjećajima i mislima, ne samo da ćete i dalje morati biti sami, nego ćete se osjećati usamljeno.

Niste sigurni što je pred vama i možda poželite pomisliti na najgore. To pokazuje da neki strahovi napokon izlaze na površinu i trebaju se priznati, iskusiti, iskreno izraziti i otpustiti. Ne bojte se bojati. Tek kada iskreno osjećate strah, shvatit ćete da je njegova svrha da vas zaštiti. Osjećajući kako strah nastaje, moći ćete razlučiti čega se zapravo treba bojati, a čega ne. Tada drugi neće moći koristi strah protiv vas. Ovaj ciklus vam omogućuje pronalazak unutarnje snage i shvaćanje da vaši osjećaji nisu slabosti već prirodni procjenitelji za suočavanje s realnošću.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Analizirajte situaciju, ali nemojte pokušavati ništa postići silom ili preopteretiti se. Primijetite kako se prošlost živo odražava u sadašnjosti. Ovo je produbljivanje vaše emocionalne i intelektualne svijesti. To vam omogućuje planirati iz sadašnjih okolnosti za budućnost.

Ovo je ciklus mudrosti i razumijevanja, vrijeme samoprocjene. Vaša intuicija je sastavljena od kolektivnih osjećaja i pokušava vam nešto reći. Slušajte. Vaše misli i osjećaji su odvojene energije. Moraju slobodno komunicirati jedni s drugima, tako da možete znati što se događa i gdje se trenutno nalazite. Tamo gdje je zbrka, pokušajte otpustiti sve prosudbe kako bi pravi osjećaji imali priliku javiti se.

Nema potrebe da vas različite valne duljine udalje od drugih. Dovoljno je uzeti malo vremena i prostora za sebe kada je to potrebno. Možda osjećate potrebu za kritiziranjem jer primjećujete nedostatke koje prije niste vidjeli. Pokušajte ostati fleksibilni i otvoreni, i primijetite kada su određene informacije korisne.

Ovo je mjesec tajni i misterija. Primjećujete li kako se ove dvije riječi savršeno uklapaju u vaš život? Tek kada se pomirite s tajnom koju čuvate od sebe, tada ćete znati gdje ili kojim ljudima pripadate. Budite iskreni. Priznajte kako se stvarno osjećate, jer će vam prihvaćanje pravih osjećaja omogućiti izlječenje onoga što osjećate i pronalaženje prihvatljivog rješenja. Listopad je vrijeme za proučavanje, učenje i planiranje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije