Numerološka prognoza za siječanj: provjerite kojem broju se smiješi dobitak!

Numerološka prognoza za siječanj: provjerite kojem broju se smiješi dobitak!

Numerološka prognoza za siječanj: provjerite kojem broju se smiješi dobitak!
  • Objavljeno: Petak, 05.01.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Broj 6

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Sada je vrijeme za analitičko razmišljanje, introspekciju i planiranje. Ova situacija vrlo lako može u vama stvoriti strah jer nećete znati kako se postaviti i na koji način djelovati. Nemojte odmah pomišljati na najgore. U vama postoji nešto što morate raščistiti. Neke emocije koje morate shvatiti. Prvo to napravite, a tek onda počnite djelovati.

Svaki trenutak zaslužuje vašu potpunu predanost i pažnju. Budite prisutni i svakom trenutku dajte priliku da vas nauči nešto novo.

Na vidiku je jedan novi smjer. Da biste ga uočili, morate prvo iz života maknuti sve ono što vam ne treba. To je sve ono za što se grčevito držite. To su i neki ljudi prema kojima osjećate obavezu. Sada je vrijeme za detaljnu analizu. Samo što se nisu otvorila jedna nova vrata iza kojih se krije izvanredna prilika. Međutim, kako ćete ju prepoznati kada odbijate shvatiti da je nešto drugo za vas bolje?

Pročitajte numerolološku analizu za 2018. godinu!

Morate znati koje su vaše odgovornosti, a vrijeme za razmišljanje je upravo sada. Budite strpljivi i vjerujte u sebe. Vrijeme provodite sami i bez distrakcija. Sve svoje aktivnosti svedite na minimum. Prijeko vam je potrebno vrijeme koje će biti samo vaše. U vama su neka pitanja koja zahtijevaju odgovore, ali i sukob koji se probudi svaki put kada počnete razmatrati alternativne opcije. Odupirete se promjeni, a samim time i uskraćujete priliku za uspjeh. morate riješiti sve svoje unutarnje borbe. Sada je vrijeme da oprostite sebi sve za čime žalite već duže vrijeme. Tek tada ćete započeti s procesom zacjeljivanja i rasta.

Svoj položaj proanalizirajte detaljno i točno. Nakon toga razmislite o svojim potrebama i željama. Kako želite da se vaš život odvija? Što točno želite od života? Zatim razmislite o svemu što se događa u svijetu i kako to utječe na vas. Tada se zapitajte živite li slobodno ili ste zarobljeni u stagnaciji. Možda ono što želite više nije moguće ostvariti. Ili je, ali ne onako kako želite.

Razmotrite sve pojedinosti i tada počnite razmišljati o smjeru kojim biste htjeli ići.

Iako ste sada okupirani zbunjujućim mislima i osjećajima, morate preuzeti odgovornost za svoj život. Prihvatite ono na što ne možete utjecati i fokusirajte se na sve ono na što možete. Obnovite ljubav jer joj vaša anksioznost sada prijeti. U vama je prisutna krivnja koja vam otežava uživanje u životu. Ne zaboravite da je krivnja zabluda. Ona će u vama probuditi osjećaj odgovornosti za tuđe probleme. Sve odgovornosti prihvatite u cijelosti i s ljubavlju.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije