Kako brže i lakše do ravnog trbuha?

Kako brže i lakše do ravnog trbuha?

Kako brže i lakše do ravnog trbuha?
  • Objavljeno: Utorak, 19.04.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Konzumirajte više vode

Ako ste dehidrirani, vi zapravo zadržavate dosta vode, što je loše za organizam. Ostanite hidrirani tako što ćete tijekom dana unositi tekućinu u vaš organizam. Najbolje bi bilo da u vodu dodate limun, kako biste ujedno postigli i detoksikaciju.

2 žlice ovog napitka dnevno će ukloniti mast s trbuha!

Dobro prožvačite hranu

Veoma je važno da dobro žvačete hranu, tako da je pretvorite u što mekanije stanje. To će u velikoj mjeri pomoći probavnim procesima. Često je nadutost izazvana lošom probavom, tako da ćete žvakanjem hrane izbjeći stvaranje tvrdog i napuhnutog trbuha.

Provjerite što trebate jesti za ravan trbuh!

Vježbajte

Ojačajte vaš metabolizam i izgradite mišiće na stomaku. Iako nije jednostavno u prenatrpnom rasporedu pronaći vrijeme za vježbanje, dobre vijesti su što vježbe za trbuh možete raditi bilo gdje, čak i na poslu, dok sjedite na uredskoj stolici, Ispravite se i zategnite ramena unatrag. Duboko udahnite i tokom izdisaja, zategnite trbuh. Radite to koliko god možete. Veoma brzo ćete primijetiti rezultate.

Izravnajte trbuh ovim vježbama za samo 14 dana!

Koristite stube

Svi znaju da biste trebali koristiti stube umjesto lifta. Ali što ako pokušate napraviti pet skokova u vis, na svakom nivou? Pored toga, dižite koljena što više kako biste osjetili zatezanje.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije