Što oblik lica govori o vašoj osobnosti?

Što oblik lica govori o vašoj osobnosti?

Što oblik lica govori o vašoj osobnosti?
  • Objavljeno: Četvrtak, 29.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Vjerovali ili ne, oblik lica zaista može otkriti skrivene tajne vaše osobnosti.

Ni jedan oblik lica ne može definirati je li osoba dobra ili loša, ali Jean Haner, stručnjakinja za proučavanje lica i autorica knjige "Mudrost vašeg lica", tvrdi da se ipak neke osobine mogu iščitati.

Ovalni oblik lica

Mnogo poznatih osoba kao što su Olivia Munn, Beyonce i Jessica Alba imaju ovaj oblik lica. Osobe ovalnog lica su društvene i ekstrovertne. Ljudi se osjećaju ugodno u vašem društvu. Preporuka je da malo manje obraćate pozornost na ono što drugi misle o vama.

Otkrijte koji znakovi ukazuju da imate snažnu osobnost!

Dijamantni oblik lica

Ovaj oblik lica prepoznatljiv je po široj čeljusti, užoj bradi i suženim čelom. Osobe dijamantnih crta lica su rođene vođe i poklanjaju puno pozornosti detaljima.

Srcoliko lice

Ovaj oblik lica karakteriziraju široko čelo i uža brada. Ovaj oblik lica otkriva da je riječ o snažnoj i energičnoj osobi koja je pomalo tvrdoglava. Ako imate srcoliko lice, vjerojatno volite kontrolu, a kroz život vas vodi intuicija.

Saznajte zašto muškarci ne žele inteligentnu djevojku!

Okruglo lice

Osobe okruglog lica, uglavnom su dobrog srca i iznimno su velikodušne. Bolna točka im je lakovjernost jer često nasjedaju na zamke manipulatora.

Kvadratni oblik lica

Kvadratno lice možemo definirati kao šire, s naglašenom čeljusti. Osobe kvadratnog ili četvrtastog lica su ambiciozne i uporne. Svima predstavljaju konkurenciju i vole natjecanja.

Izaberite najljepšu ružu i otkrijte tajne svoje osobnosti!

Pravokutni oblik lica

Za ovaj oblik lica, karakteristična je četvrtasta brada i čelu, ali za razliku od kvadratnog lica, pravokutno je znatno izduženije. Osobe ovog oblika lica imaju jako dobru logiku, vole planirati, ali i skrivati vlastite osjećaje.

Najnovije

Najčitanije