Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Slaganje horoskopskih znakova - Škorpion i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Škorpion i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Škorpion i ostali znakovi
  • Objavljeno: Srijeda, 16.02.2011.
  • Broj pregleda: 154.810
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Škorpion i Blizanci

Kada se Škorpion i Blizanci odluče za vezu, oni će morati naučiti razumjeti i prihvatiti svoje razlike. Ako uspiju, bit će gotovo neraskidiv par. Gdje su Blizanci prilagodljivi, intelektualni i brbljivi, Škorpion je tajanstven, usmjeren, intenzivan i odlučan. Blizanci stvari ne uzimaju ozbiljno, uključujući i svog ljubavnika, a Škorpion, s druge strane, ima vrlo duboku potrebu za emocionalnom povezanošću i intimnošću. Škorpion je općenito vrlo odan svom ljubavniku i vrlo uključen u odnos.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ovaj odnos je često vrlo strastven, a često i obilježen svađama. Blizanci vole dobru raspravu, s obzirom da vole mentalne izazove, a njihova sklonost flertu raspiruje Škorpionovu ljubomoru posesivnost. Unatoč tim razlikama, ovo nikako nije dosadan odnos. Oba znaka vole jako riskirati! Oni imaju puno avantura zajedno, ali ako stvari postanu previše napete i svađe prežestoke, moraju pronaći način da se primire ako žele da taj odnos potraje.

Blizancima vlada planet Merkur (komunikacija), Škorpionom Mars (strast) i Pluton (moć). Škorpion je općenito vrlo okupiran seksualnom i emocionalnom intimnosti. Potrebno mu je puno uvjeravanja da njihov ljubavnik cijeni odnos. Na sreću, Blizanci imaju odlične komunikativne sposobnosti i ne bi trebali imati problema s dokazivanjem svoje predanosti. Blizanci neće i ne mogu glumiti nešto što ne osjećaju, tako da intenzivan Škorpion mora naučiti malo popustiti. Blizanci će se sigurno odlučiti za ljubavnu vezu, ali samo ako su slobodni to učiniti kada žele, a ne kada su prisiljeni.

Provjerite kako zavesti Škorpiona!

Blizanci su zračni, a Škorpion je vodeni znak. Ova dva elementa mogu biti odlična kombinacija, jer se najbolje odluke donose kombinacijom intelekta (zrak) i emocija (voda). Trik je u tome da ova dva elementa rade u tandemu. Škorpion je strateg i može pomoći površnim Blizancima da se usredotoče na najbolje opcije. Blizanci pak, uče Škorpiona da je nekada u redu pustiti stvari i prijeći na nešto drugo. Postoji naravno i nedostatak ovog odnosa. Škorpionova emocionalna manipulacija može umanjiti prirodnu energiju i entuzijazam Blizanaca. Blizanci mogu ostaviti Škorpiona s dubokim ranama.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Blizanci su promjenjiv znak, a Škorpion je fiksni. Blizanci često rade stvari bez nekog povoda, za razliku od Škorpiona koji gotovo uvijek ima plan (ili skriveni motiv) na umu. Škorpion može iskoristiti svoju fokusiranost i odlučnost da pomogne Blizancima naučiti vrijednosti završavanja stvari prije prelaska na sljedeći projekt. Jednom kada shvate da mogu uživati zajedno, uživat će u zadovoljavajućem odnosu.

Koji je najbolji aspekt veze između Blizanaca i Škorpiona? Snaga koju maju kada funkcioniraju kao cjelina. Oboje su pobjednici koji se odbijaju predati i nikada ne pristaju na manje od toga.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije