Čarobna planina, lotus, pauk... Jeste li isprobali ovih 5 seksualnih poza za više užitka?

Čarobna planina, lotus, pauk... Jeste li isprobali ovih 5 seksualnih poza za više užitka?

Čarobna planina, lotus, pauk... Jeste li isprobali ovih 5 seksualnih poza za više užitka?
  • Objavljeno: Subota, 19.08.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Canva

Kategorija: Seks i veze

Neke stvari u životu je bolje ne mijenjati: prijatelje, savršene sunčane dane na plaži, vašu pouzdanu manikuru. Ipak, seksualni položaji nisu jedna od tih stvari. Čak i parovi najjačom iskrom u spavaćoj sobi s vremena na vrijeme trebaju nove poze kako bi razbili monotoniju.

Isprobavanje različitih seks poza može učiniti čuda za vaš odnos. Jedan od najznačajnjiih izazova za intimnost je dosada u spavaćoj sobi. Zajedničko eksperimentiranje među plahtama pojačava emocionalnu bliskost i potiče partnere na preuzimanje rizika i zajednički rast. Novi seks položaji će potaknuti međusobnu ranjivost u spavaćoj sobi i izvan nje. I na kraju, vidjet ćete da je vašem odnosu ubrizgana dodatna doza povjerenja.

Odakle početi? Isprobajte jednu od ovih 5 položaja i uvjerite se i sami.

Čarobna planina

Kako je izvesti?: Partner sjedi, savijenih nogu, naslonjen na ruke i podlaktice. Partnerica čini isto, približavajući mu se dok se ne uspostavi kontakt.

Zašto je toliko dobra?: Oboje ćete se osjećati povezanima gledajući jedno u drugo. Partnerica može trljati klitoris u zdjelicu svog partnera.

Kako da bude još bolja?: Stavite kockice leda na prsa jednog od partnera i pustite da se hladna voda skupi u dnu njegove/njezine zdjelice.

Balerina

Kako je izvesti?: Stojeći na jednoj nozi, partnerica bi trebala biti okrenuta prema partneru i omotati mu jednu nogu oko struka dok joj on pomaže u održavanju ravnoteže.

Zašto je toliko dobra?: Ova poza omogućuje puno kontakta, bliskost i povezivanje.

Kako da bude još bolja?: Ako je partnerica stvarno fleksibilna, može svoju nogu staviti na rame partnera i tako omogućiti još dublju penetraciju ili stimulaciju klitorisa tijekom odnosa.

Školjka

Kako je izvesti?: Partnerica bi trebala ležati na leđima s nogama podignutim do kraja i gležnjevima prekriženim iza vlastite glave. Partner penetrira iz misionarskog položaja.

Zašto je toliko dobra?: Partnerica može rukom podraživati vlastiti klitoris.

Kako da bude još bolja?: Što se tiče partnera, neka trlja svoju stidnu kost o vaš klitoris ili nek se postavi malo niže, izravno stimulirajući G-točku vrhom penisa.

Lotus

Kako je izvesti?: Partner sjedi prekriženih nogu (u turskom sjedu), dok partnerica sjedi u njegovom krilu okrenuta prema njemu. Partnerica bi trebala omotati noge oko partnera i zagrliti ga za podršku.

Zašto je toliko dobra?: Ova je poza odlična za tantrički seks. Ljuljanje, a ne guranje, je ključno kada se radi o ovom vrlo intimnom položaju.

Kako da bude još bolji?: Usredotočite se jedno na drugo i prodorno se gledajte.

Pauk

Kako je izvesti?: Sjednite na krevet s nogama okrenutim jedno prema drugom, s rukama položenim unazad, za potporu. Sada se primaknite, tako da partnerica dođe u kontakt s penisom. Njeni kukovi će biti između raširenih nogu partnera, koljena će joj biti savinuta, a stopala izvan partnerovih kukova i položena na krevet. Zatim se ljuljajte naprijed-nazad.

Zašto je toliko dobra?: Iako gledate u akciju u središtu, i dalje možete održavati kontakt očima.

Kako da bude još bolja?: Partnerica može primiti partnerove ruke i povući se u čučeći položaj, dok on leži na leđima. Partner također može ostati sjediti uspravno i privući partnericu na svoja prsa.

Vezan sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije