Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi
  • Objavljeno: Nedjelja, 06.03.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Strijelac i Ovan

Kada se Strijelac i Ovan susretnu to može biti odlična kombinacija. Ovi partneri imaju puno toga zajedničkog. Sličnih su energija i interesa, i su vrlo kompatibilni. Oba znaka su istraživači i pioniri. Ovaj odnos je prožet uzbuđenjem i oba partnera su uvijek spremna za novu pustolovinu. Oboje žude za životnim iskustvima i ne vole gubiti vrijeme samo na čitanje o tome ili slušanje što drugi o tome imaju za reći. Ipak, moraju biti oprezni. Ovan je uvijek u žurbi, a Strijelac je sklon gledati na sve, osim onog očitog. Koliko god ova dva znaka imala zajedničko, može biti teško održati dugoročan odnos kada obje strane imaju toliko energije za pokretanje novih stvari.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ovan i Strijelac mogu biti veliki prijatelji i veliki ljubavnici. Oni doista razumiju jedno drugo i svoj jedinstven optimističan pogled na život. Problemi su rijetki, ali Strijelac ima veću potrebu za neovisnošću od Ovna koji ponekad može biti pretjerano posesivan. Ovan je također malo više osjetljiv nego zabavan i flertovima sklon Strijelac. Dobra stvar je, da obojica mogu brzo oprostiti i zaboraviti. Oni nemaju vremena biti neraspoloženi.

Provjerite kako zavesti Strijelca!

Ovnom vlada Mars (strast), a Strijelcem Jupiter (filozofija i sreća). Oba ova planeta su muški, pa ovi znakovi često na svijet gledaju na isti način. Strijelac voli riskirati pod utjecajem Jupitera. Mars voli inicijativu, uzimanje (ponekad i agresiju) i akciju. Kada Ovan dolazi s novim, uzbudljivim ideja za putovanje ili druge avanture, Strijelac je uvijek spreman i voljan ići.

Oba znaka su vatreni znaci. Ova kombinacija može proizvesti vječni plamen. Oba su znaka uvijek u pokretu i imaju nepresušan izvor energije.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ovan je kardinalni, a Strijelac promjenjivi znak. Ovan inicira nove ideje, a Strijelcu će to goditi sve dok je uključen u sve. U ovom odnosu nikada nema borbe za prevlast. Ovan voli slavu, a Strijelac je sretan ako može kontrolirati događaje iza scene. Oba znaka su bolja u započinjanu stvari, ali ne i u njihovom završavanju. Ovnu brzo postaje dosadno, a Strijelac se uvijek brine da ne bude dosadno i monotono.

Koji je najbolji aspekt veze između Ovna i Strijelca? Njihova međusobna sklonost da budu pioniri i istraživači Zodijaka. Njihovi zajednički interesi i slične osobnosti čine ih vrlo kompatibilnim parom.

Bio-Kult
Bio-Kult, 60 kapsula
115.00kn
145.00kn

Bio-Kult sadrži 14 sojeva kulture živih mikroorganizama te je jedini sa 14 sojeva.

KUPI OVDJE
Ladival Children SPF50
Ladival Children SPF50 + GRATIS Ladival Akut gel
118.30kn
136.80kn

Naručite Ladival Children SPF50 i na poklon ćete dobiti Ladival Akut

KUPI OVDJE
Card image cap
Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada
18.99kn
55.00kn

Jednokratne, troslojne maske za lice.

KUPI OVDJE
Card image cap
Skinage Collagen Elegance 10.000, Yasenka
199.00kn
285.00kn

Hrani kožu iznutra, pomaže boljem tenu, potiče rast kose i jača nokte te uspješno smanjuje bore.

KUPI OVDJE
Card image cap
Termo zdjele Avanza white Small paket
149.00kn
163.99kn

Za velike i male, u Small paketu se nalaze dvije veličine termo zdjela (0,6L,5L).

KUPI OVDJE
Card image cap
Probielle Immune, 30 kapsula
79.00kn

Specijalno osmišljena kombinacija sojeva bakterija, vitamina i minerala s ciljem podizanja imuniteta

KUPI OVDJE

Najnovije

Najčitanije