Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.02.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Seks i veze

Ribe i Bik

Kada se Ribe i Bik odluče za vezu, to je općenito sretna zajednica. Oni su dvije suprotnosti unutar Zodijaka, a takvi znakovi imaju tendenciju ostvarenja karmičke veze i dubokog suosjećanja za jedno drugo. Dok su Ribe idealisti i sanjari, Bik je prizemljen i praktičan. Oboje cijene sklad i stabilnost u vezi.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ova dva znaka imaju puno za ponuditi jedno drugom. Bik može pružiti prizemniji pristup Ribama kako bi realizirale svoje snove, a Ribe mogu ponuditi ljubaznost, nježnost i naklonost koje Bik voli kod ljubavnika. S vremena na vrijeme, Bik ne može razumjeti Ribe i njihov, naizgled, jednostavan prikaz života. U stvarnosti, naravno, Ribe uopće nisu jednostavne.

Bikom vlada Venera (ljubav), a Ribama Jupiter (sreća) i Neptun (iluzije). Kada se Venera i Neptun susreću, stvara se lijepa duhovna veza. Oba nebeska tijela imaju žensku energiju. Zajedno, oni predstavljaju idealistički odnos koji graniči s božanskim. Jupiter dodaje svoju mušku energiju, a predstavlja filozofiju i ekspanziju. Ova dva znaka mogu izgraditi božanski odnos, to može izgledati kao raj na zemlji za oboje. U čemu je onda problem? Ova vrsta opojne, sanjive veze može biti upravo to, san, iluzija i mašta.

Provjerite kako zavesti Ribe!

Bik je zemljani, a Ribe su vodeni znak. Ova dva elementa su općenito prilično kompatibilna. Bik može pomoći Ribama da stabiliziraju svoju osjetljivost, a Ribe mogu donijeti magičan dodire Bikovom praktičnom pristupu. Ipak, previše vode može zemlju pretvoriti u blato. Bik bi se mogao umoriti zbog emocionalne nestabilnosti Riba, a one mogu steći dojam da je Bik neosjetljiv na njihove potrebe. Dobra stvar je da uglavnom lako prevladaju svoje razlike.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Bik je fiksni, a Ribe su promjenjivi znak. Gdje je Bik stabilan, tvrdoglav, praktičan i usmjeren, Ribe se vole kretati iz jedne misli ka sljedećoj. Bikova krutost može ugroziti fleksibilnost Riba. Bik će morati naučiti kako pustiti Ribe da plivaju po svom. U zamjenu, Ribe će biti jaka potpora partneru. Ribe mogu pokazati Biku da je ponekad promjena bolja od odlučnosti da se stvari rade samo na jedan način.

Koji je najbolji aspekt veze između Bika i Riba? Njihove različite emocionalne naravi se nadopunjuju i usklađuju. Empatija i predanost ta dva znaka je ono što će zadržati vezu jakom i dugotrajnom.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije