Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.02.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Seks i veze

Ribe i Lav

Kada se Ribe i Lav odluče za vezu, partneri uživaju u novoj perspektivi koju donosi njihova zajednica. Lav je jak i uporan, slobodan raditi ono što želi i izdaje naredbe okolini. Ribe su tiše i rezervirane. Na mnoge načine ovo su dvije suprotnosti, ali su obje sanjari u srcu.

Lav je prirodni vođa i u odnosu s Ribama često postaje čuvar slabijeg partnera. Ribe su Lavu publika koja mi je potrebno. Ribe su znak koji poput vode ispunjava sve. Predaju se partneru.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Lavom vladao Sunce, a Ribama vladaju Jupiter i Neptun. Sunce daje svjetlo i život. Neptun daje velike ideje i iluzije, ali je također uključen u razočaranja i fantazije. Lav može pomoći Ribama da pretvore snove u stvarnost. Neptun djeluje kroz Ribe kako bi omekšao Lavove sebične i nagle akcije, usmjeravajući mu energije u plodne pothvate.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Lav je vatreni, a Ribe su vodeni znak. Ova veza može biti vrlo sretna i progresivna, ako prepoznaju potrebe partnera koristeći introspekciju. Ribe mogu pomoći Lavu da nauči biti ponizan i misli na potrebe drugih, dok Lav uči Ribe da izađu u svijet i malo se opuste. No, Ribe mogu biti previše emocionalne. Moraju uspostaviti učinkovitu komunikaciju, kako bi se osigurala ravnoteža.

Provjerite kako zavesti Ribe!

Lav je fiksni, a Ribe su promjenjiv znak. Ribe nisu dobar šef. Lav, s druge strane, dolazi do ideja i predlaže izmjene koje Ribe prihvaćaju.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Njihovo prihvaćanje činjenice da mogu mnogo naučiti jedno od drugog. Njihova sposobnost da ispune potrebe partnera čini njihov odnos istinski skladnim.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije