Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.02.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Seks i veze

Ribe i Škorpion

Kada se Ribe i Škorpion odluče za vezu, njihovo sjajno jedinstvo je puno poštovanja i razumijevanja. Ovo dvoje dijele isti element vode i time žele uvid u umove i srca partnera. Škorpion je tajanstven i često uhvaćen u vlastite tajne planove, a Ribe su idealističke i bitne su im nijanse. Ribe se i same često povlače u svoje misli i mogu oprostiti Škorpionu to isto.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Oba znaka su intuitivna. Škorpion može pomoći Ribama da ispune snove i ambicije, da ideje pretvore u stvarnost. Škorpion će pružiti čvrst temelj za odnos, a intuitivne Ribe će se zaplesti u Škorpionovu mrežu. Zauzvrat, Ribe nude nježnost, ljubaznost i simpatiju, sve ono čemu se Škorpion divi i cijeni. Škorpion je zainteresiran za određenu materijalnu udobnost i intenzivnu emocionalnu dramu, a ponekad ne može razumjeti jednostavan, dobroćudan stav Riba. Njihove dugoročne težnje mogu biti potpuno različite. Nakon što uspiju razumjeti i nadvladati tu razliku uživat će u toplom i ugodnom odnosu.

Provjerite kako zavesti Ribe!

Mars i Pluton vladaju Škorpionom, a Jupiter i Neptun vladaju Ribama. Mars je drevni bog rata, i Škorpion su tome živi dokaz zato što su agresivni, hrabri, odlučni i katkad ratoborni. Pluton u kombinaciji s Marsom simbolizira nove početke. Škorpion može uzeti, ali on također može i dati. Jupiter vlada Ribama i predstavlja filozofiju, širenje i ekscese. Neptun daje Ribama sanjalačku auru i ljubav za popularnu kulturu i medije. Ribe su sanjalačka, eterična energija koja omekšava Škorpione. Moći tih četiriju planeta stvaraju uravnotežen odnos. Međutim, Škorpion mora pustiti svoje drage Ribe da malo plivaju okolo, jer će se osjetljive Ribe ugušiti od previše zahtjeva.

Škorpion i Ribe su vodeni znakovi. Oni su tako kompatibilni jer je voda opipljiva i oba znaka cijene i iskorištavaju to svojstvo. Sudbina Riba je da zbliže ljude, a energija koja ispunjava Škorpiona je intenzitet i čvrstoća, ne postoji jača veza. Također, Škorpion ima apsolutistički pogled na život. Strpljive Ribe otvaraju svijet Škorpionima, dopuštajući im da vide širu sliku, a ne samo detalje. Škorpiona može zamoriti nesigurnost Riba, a Ribe mogu vidjeti Škorpiona kao neosjetljivog na njihove emocionalne potrebe.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Škorpion je fiksni znak, a Ribe su promjenjivi. Škorpion svoju energiju usredotočuje na jednu stvar, a Ribe odlaze od jedne do druge stari kako im dođe. Ribe, kao promjenjivi vodeni znak, dobro se uklapaju u Škorpionov život i zabavu. S druge strane, Škorpion treba dati Ribama slobodu da uživaju u osobnim interesima. Ribe mogu Škorpionu pokazati fleksibilnost, da se može postići kompromis bez velike borbe. Energija Škorpiona i Riba stvara snažnu i emocionalno zadovoljavajuću vezu.

Što je najbolja stvar u vezi između Škorpiona i Riba? Njihova slična intenzivna emocionalna priroda, njihova osjetljivost na zajedničke podzemne tokove života, više eterična čarolija ljubavi. To je odnos sklada i ispunjenja.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije