Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.02.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Seks i veze

Ribe i Ribe

Kada se dvije Ribe zaljube to je jedinstvo osjetljivih i emocionalnih duša. One dijele iskrenu, učinkovitu komunikaciju, bogatu emocionalnu vezu i duboku duhovnu povezanost. Oboje smatraju da je njihov odnos najljepša stvar na svijetu. Oni dijele ljubav za ljepotu i mir neusporedivu u zodijaku, a oba partnera se jednako zalažu za održavanje ovog idealnog odnosa.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Pasivne Ribe uživaju u ovom mirnom odnosu. No, Ribe mogu biti previše ležerne, ponekad lakovjerne, te izuzetno osjetljive na negativnu energiju. Dva Ribe zajedno mogu postati letargične, lijene ili probuditi najbolje i najgore jedna u drugoj. One često nisu u mogućnosti postaviti granice za sebe ili druge, i mogu odlutati predaleko u duhovnom smjeru. Ribe često izbjegavaju sukobe skrivajući se u životnim fantazijama. Ta njihova tipična fleksibilnost čini komunikaciju lakšom, prilagođava se svakoj situaciji.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ribama vladaju planeti Jupiter i Neptun. Ribe dijele veliki smisao za etiku i filozofske poglede što odražava planet Jupiter. Neptun je zadužen za apstraktne misli, maštu i misterije.

Ribe su vodeni znak. Oba partnera vole ugađati potrebama svojih najmilijih. Ribe su dobro poznate po svojoj prilagodljivosti. To može biti opasno jer ih zbog toga ljudi često iskorištavaju. Ribe se zaista moraju usredotočiti i posvetiti sebi. Za dobrobit veze je bitno da se međusobno potiču kako bi uspjele.

Provjerite kako zavesti Ribe!

Ribe su promjenjivi znak. Taj par obično funkcionira s malo ili bez sukoba, te će uvelike imati koristi od međusobne suradnje. Par osjeća veliku emocionalnu privlačnost i duboko međusobno divljenje.

Koji je najbolji aspekt odnosa između dvije Ribe? Nevjerojatna lakoća s kojom funkcioniraju. Vrlo su odane, pune ljubavi, a njihova veza može biti neraskidiva.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije