Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.02.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Seks i veze

Ribe i Jarac

Kada se Ribe i Jarac zaljube ovo može biti primjer kako se suprotnosti privlače. Jarac je prizeman i ozbiljan, s vrlo snažnom radnom etikom, a Ribe su emocionalnije i sanjivije, brinu o potrebama onih oko njih. Ovaj par je iskren i mogu biti posvećeni jedno drugom. Oni se međusobno dive jedno drugom.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ovaj odnos se može razvijati polako, da nijedno od njih ni ne može primijetiti da napreduju. Ali, postat će jači tijekom vremena. Jarac i Ribe stvarno mogu ispuniti jedno drugom snove. Poteškoće mogu nastati ako je Jarac previše dominantan za osjetljivu stranu Riba. Ribe trebaju shvatiti da je to Jarčev stil, a ne osobni napad. Ribe neće predobro podnijeti Jarčevu tvrdoglavost, ali mogu se nositi s njom kroz strpljenje i razumijevanje. Ribe uživaju kada ugađaju Jarcu koji ima potrebu za urednim, toplim domom i materijalnim dobrima.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Jarcem vlada Saturn, a Ribama vlada kombinacija Jupitera i Neptuna. Saturn je planet predanosti, ovlasti i odgovornosti. Jupiter predstavlja visoko obrazovanje, etiku i standard, a Neptun snove i iluziju. Ova tri planeta nadopunjuju jedan drugog, jer imaju dobar osjećaj za pravdu i posvećenost.

Provjerite kako zavesti Ribe!

Jarac je zemljani znak, a Ribe su vodeni znak. Zemljani znakovi vole posjedovati, a Jarac i Ribe se okružuju materijalnim objektima koji pokazuju njihovu sofisticiranost. Voda se oslanja na emocije i intuiciju, pa Ribe pokreću odnos, ali na pasivan način. Zajednička ljubav prema udobnom, luksuznom obiteljskom životu osigurava da će ovaj par postići samo najbolje.

Jarac je kardinalni znak, a Ribe su promjenjivi. Iako Jarac teži da se usredotoči samo na jedan projekt, Ribe lebde od jedne do druge stvari. Zbog svoje fleksibilnosti, Ribe mogu postati zainteresirane za Jarčeve projekte. S druge strane, Jarac treba dopustiti Ribama da uživaju u više stvari odjednom i ne shvatiti osobno kada Ribama dosadi nešto na što je Jarac fokusiran.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Njihov jedinstven spoj temperamenata. Oba partnera uživaju dijeleći život s nekim drugim. Njihova razlika u naravi čini ovo vrlo kompatibilnim odnosom.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije