Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.02.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Seks i veze

Ribe i Rak

Ljubav između Riba i Raka je pozitivan susret duša. Oba znaka su u osnovi simpatična i tolerantna. Ribe se lako pokreću Rakovim idejama. Ribe mogu Raku otvoriti svijet kreativnosti i duhovnosti. Zauzvrat, Rakova praktičnost može biti vodič da Ribe ostvare svoje sanjive, utopijske ideje.

Rak voli materijalna dobra, kojima se divi i koja cijeni. Rak želi udobnost i bogat dom, a ponekad možda neće razumjeti jednostavan, minimalistički stil života Riba. Iako mogu imati različite ciljeve i način života, emocionalna dubina Raka i Riba može obogatiti njihovu vezu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Mjesec (emocije) vlada Rakom, a Jupiter (filozofija) i Neptun (iluzije i snovi) Ribama. Kada se spajaju Mjesec i Neptun dolazi do lijepe duhovne veze. Oba nebeska tijela vibriraju toplom, ženstvenom energijom. Zajedno, oni stvaraju idealistički, gotovo božanski odnos. Jupiter također vlada Ribama. Taj planet dobre sreće dodaje mušku energiju ovoj planetarnoj kombinaciji, predstavlja filozofiju, širenje i rast. Priroda ove kombinacije nudi utopijski odnos. Emocije, dubina, toplina, ekspanzija, sve to zvuči predobro da bi bilo istinito. Iako oboje očekuju puno od veze, Rak mora biti oprezan da ne sputava Ribe, jer će se zagušiti od previše zahtjeva.

Provjerite kako zavesti Ribe!

Rak i Ribe su vodeni znakovi i obično su vrlo kompatibilni. Ribe su na ovom svijetu da stvaraju veze, a kada spoznaju intuiciju i emocije Raka, nema jače veze. Rak stvarno razumije emocionalne nejasnoće i može pomoći Ribama da stabiliziraju svoju prolaznu narav. Iako se Rak može umoriti od toga, a Ribama može smetati Rakova sebičnost, ovo dvoje će lako pronaći kompromis.

Rak je kardinalan znak, a Riba promjenjiv. U ljubavi, kao i u životu, Rak voli dobar plan. Ribe se, s druge strane, oslanjaju na instinkt. Rak treba dati Ribama slobodu da uživaju u svojim interesima. Ribe Raku mogu pokazati da je kontemplacija ponekad bolja od inicijacije.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što je najbolje u ovom odnosu? Njihova slična emocionalna narav. Oboje imaju veliki kapacitet za emocije i suosjećanje, i mogu djelovati kao učitelj i učenik. Nadopunjuju se i usklađuju jako dobro.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije