Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.02.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Seks i veze

Ribe i Djevica

Ribe i Djevica dijele ljubav prema umjetnosti. Estetika je važna za oba partnera, i oni dijele ljubav prema lijepim stvarima u životu. Njihovi slični ukusi donose ravnotežu odnosu.

Oba znaka obožavaju jedno drugo. Nastoje postići skladan odnos i vrlo su suosjećajni ljudi. Djevica može pomoći Ribama da ispune snove i ambicije, pretvore ideje u stvarnost. Djevica će osigurati solidan, stabilan temelj za emocionalnije i intuitivnije Ribe. S druge strane, Ribe nude nježnost, ljubaznost i emocionalnu dubinu koju Djevica cijeni. Djevica je zainteresiran za materijalnu udobnost i nekada ne može razumjeti jednostavan stav Riba. Njihove životne težnje mogu biti vrlo različite. Nakon što prihvate i nadvladaju tu razliku, i nauče kako kombinirati svoje energije, njihov odnos će biti skladan i ugodan.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Djevicama vlada Merkur, a Ribama Jupiter i Neptun. Kada se Merkur i Neptun spoje dolazi do lijepe duhovne veze. Zajedno, oni predstavljaju idealno partnerstvo. Ribama također vlada Jupiter. To dodaje Yang energiju i predstavlja kombinaciju filozofije i ekspanzije. Ovaj trio donosi komunikaciju empatiju, maštovitost i kreativnost.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Djevica je zemljani znak, a Ribe su vodeni. Općenito su vrlo kompatibilni, jer su voda i zemlja stvarne, opipljive stvari. Ribe se, kao vodeni znak, rađaju za povezivanje čovječanstva, a kada dođe zajedno sa zemljom ne postoji jači prirodni savez. Djevica može imati stabilniji pogled na život od svog partnera. Ribama može smetati Djevičin previše znanstveni pristup.

Provjerite kako zavesti Ribe!

Djevica i Ribe su promjenjivi znakovi. Oboje vole promjene. Kontinuirano su inspirirani i uz pomoć jednog drugog mogu doći do novih ideja i stalnog uzbuđenja. Sukobi su rijetki, a kad i dođe do njih, rješavaju se brzo.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Njihov komplementaran i skladan odnos. Ukupna empatija i predanost jamče snažan i dugotrajan odnos.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije