Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.02.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Seks i veze

Ribe i Vodenjak

Kada se Ribe i Vodenjak zaljube postoji mnogo suosjećanja i stvaranja. Ovi partneri su idealistički kao pojedinci, a zajedno je to još više vidljivo. Ribe su sanjari, a Vodenjak stalno dolazi s novim izumima i novim načinima za rješavanje stvari. Ovaj odnos je dubok i oba partnera su uvijek u potrazi za rješavanjem problema. Vodenjak često može brzo suditi onima koji ne dijele njegovu viziju, a Ribe su često previše suosjećajne, čak i za one koji to nužno ne zaslužuju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Vodenjak i Ribe su dobri prijatelji i odlični ljubavnici. Problemi su rijetki, ali ponekad Vodenjak može biti previše intelektualan i rezerviran za Ribe, a Ribe se mogu ponekad previše žrtvovati i lakovjerne su za Vodenjakov ukus. Ponekad različite reakcije na situaciju mogu uzrokovati svađe jer Vodenjak brzo odbacuje one koji se ne slažu s njegovim mišljenjem, a Ribe sve shvaćaju osobno. Sukobi će postojati, ali ovi partneri lako mogu oprostiti i zaboraviti.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Vodenjakom vladaju Uran i Saturn, a Ribama vladaju Jupiter i Neptun. Uran se fokusira na ideje i inovacije. Saturn daje snagu da djeluje na ideje i sposobnost organiziranja. Jupiter je predstavnik filozofije, učenja i razumijevanja, a Neptun se usredotočuje na duhovnost, pa Ribe vole istinski razumjeti nove i uzbudljive stvari. Kada Vodenjak dolazi s novom idejom, Ribe su nestrpljive da ih razumiju na intuitivnom nivou. Ovaj dvojac stvara komplementaran odnos.

Provjerite kako zavesti Ribe!

Vodenjak je zračni znak, a Ribe su vodeni znak. Ovaj odnos je motiviran mislima i osjećajima. Kada je dobro, onda je vrlo dobro, ali kad je loše, komunikacija prestaje. Ribe vole biti tamo gdje Vodenjak pokreće akciju, a Vodenjak voli toleranciju i toplinu stidljivih riba. Ovaj tim dobro funkcionira zajedno. Iako se nekada ne slažu, njihove razlike u mišljenju ne traju dugo. Sukobi mogu nastati jer Ribe trebaju emocionalnu podršku i nježnost, a Vodenjak nije pretjerano sklon romantici.

Vodenjak je fiksni, a Ribe su promjenjivi znak. Vodenjak inicira nove ideje i promjene, a Ribe će to prihvatiti dokle god im je dodijeljena uloga u poboljšavanju odnosa. Njih dvoje neće raspravljati o tome kome pripadaju zasluge.

Koji je najbolji aspekt veze između Vodenjaka i Riba? Njihov zajednički interes u kultiviranju znanja i prihvaćanju modernih i kozmopolitskih ideja. Njihov entuzijazam, energija i želja za iskrenim, otvorenim odnosom im je zajednički cilj.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije