Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.02.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Seks i veze

Ribe i Blizanci

Kada se Ribe i Blizanci odluče za vezu, oni mogu biti vrlo suosjećajni, i na obostrano zadovoljstvo dobar par. Blizanci su dovitljivi i slatkorječivi, mogu unijeti humor i intelektualne smjernice sanjalačkom pogled na svijet Riba. Ribe posjeduju dar intuitivne empatije, vrlo su dobro povezane s drugima na vrlo suptilnoj emocionalnoj razini, a njihova sanjiva narav čini ih prilično iskrenima. Ukratko, Ribe očekuju neočekivano. Blizanci su otvorenog uma, agilni i fleksibilni, odlični u komunikaciji s drugim ljudima. Ovaj odnos se vrti oko fleksibilnosti i povezanosti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Blizanci i Ribe mogu biti veliki prijatelji, kao i veliki ljubavnici. Ribe su prilično emotivno osjetljive i lako su im povrijeđeni osjećaji kada drski Blizanci govore bez razmišljanja. No, čak i kada imaju problema, oboje mogu lako oprostiti i zaboraviti. Oba znaka ne vide smisao u inatu, Ribe jer razumiju prave namjere partnera, a Blizanci jer jednostavno nemaju vremena za život u prošlosti.

Provjerite kako zavesti Ribe!

Blizancima vlada Merkur (komunikacija), a Ribama vladaju Jupiter (sreća) i Neptun (iluzija). Jupiter koji simbolizira učenje i sreću, daje Ribama želju za dubljim saznanjima, a Neptun ih čini tako sanjalačkima. Merkur simbolizira brzo razmišljanje, inovacije i izume, a to su osobine Blizanaca. Ribe su u stanju razumjeti nove ideje Blizanaca na intuitivno dubokoj razini.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Blizanci su zračni, a Ribe vodeni znak. Kombinacija intelektualnog fokusa sa emocionalnim, intuitivnim razumijevanjem svijeta čini odluke mnogo čvršćima. Ako mogu raditi zajedno, mogu postići mnogo. Njihov jedini problem je problem u komunikaciji, ako Ribe osjećaju da Blizanci nemaju dovoljno razumijevanja, ili ako Blizancima teško pada emocionalna osjetljivost Riba. Dobra stvar je da brzo zaboravljaju.

Blizanci i Ribe su promjenjivi znakovi i na taj način vrlo kompatibilni. Oba znaka su prilagodljiva, fleksibilna i vrlo sposobna nositi se s promjenama. Brzo mijenjaju mišljenja, tako da je dobra stvar da su oboje otvorenog uma. Nijedno ne mora preuzeti vodstvo, a jedno drugom daju puno prostora i slobode.

Koji je najbolji aspekt ove veze? Njihovi zajednički interesi u kombinaciji sa znanjem i korištenjem intelekta. Fleksibilni su, a njihovi zajednički interesi i sličnosti čine odnos vrlo ugodnim.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije