Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ribe i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.02.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Seks i veze

Ribe i Strijelac

Kad se Ribe i Strijelac zaljube dolazi do ostvarenja snova. Strijelac je više od mislioca i filozofa, lako pluta od jedne stvari do druge. Riba je više uvučena u svoj unutarnji svijet. U nekim aspektima su jako suprotni i izvana mogu izgledati kao malo vjerojatan par. No, kako njihova ljubav raste, oni su sve više u stanju zadovoljiti filozofske težnje jedno drugog i održati zdrav odnos.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Strijelac je svestran i otvoren, te u vezi s Ribama često dolazi u poziciju da obrani nježnijeg partnera. Ribe daju Strijelcu suptilno razumijevanje i mjesto za bijeg od njihovih avantura. Ribe se kao voda prilagođavaju okolini i često usredotoče mnogo energije na razumijevanje i suosjećajući sa svojim partnerom. Strijelčevo aktivno bavljenje znanjem i nježno suosjećanje Riba prema drugima jamči ispunjen i dobar odnos.

Strijelcem i Ribama vlada planet Jupiter. Ribama također vlada i Neptun. Jupiter doprinosi želji za istraživanjem kod oba znaka. Ribe se bave ovim aspektom u apstraktnom smislu, one često pokušavaju spasiti svijet. Strijelac, s druge strane, radije širiti svoje horizonte kroz učenje. Neptun je simbol ideja i iluzija, ali to je također uključen u razočaranja i fantazije. Strijelac može pomoći Ribama da stanu s obje noge na zemlji. Jupiter djeluje kroz Ribe i stavlja nježniji dodir na Strijelčeve povremene brzoplete ispade.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Strijelac je vatreni znak, a Ribe su vodeni. Ova dva elementa mogu formirati odličan par koristeći urođeno razumijevanje za situacije i ljude. Ribe mogu ponuditi Strijelcu smjeru i pomoći mu da nauči biti nježniji, a Strijelac može pomoći Ribama da izađu i istraže svijet. Ovaj par će uživati u zajedničkim putovanjima. Ribe mogu biti emocionalno iscrpljujuće za Strijelca s vremena na vrijeme. Isto tako, Strijelac lako može povrijediti osjetljive Ribe. Strijelac i Ribe moraju koristiti svoje perceptivne sposobnosti kako bi poboljšali odnos, uvijek s naglaskom na ono što drugoj strani treba.

Provjerite kako zavesti Ribe!

Strijelac i Ribe su promjenjivi znakovi. Nijedan partner ne osjeća potrebu da dominira odnosom. Oni uživaju u jednakosti i žele ostvariti svoje ideje. Ribe su sretne ako mogu pomoći Strijelcu. Nitko nije zaokupljen krajnjim rezultatima, jednostavno uživaju u putovanju.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa odnos? Mogu imati koristi od međusobne mudrosti i istodobno se odlično slažu. Ribe pokazuju Strijelcu kako suosjećati i brinuti, a Strijelac uči Ribe kako pretvoriti snove u stvarnost!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije