Pobijedite celulit sa samo 6 pokreta!

Pobijedite celulit sa samo 6 pokreta!

Pobijedite celulit sa samo 6 pokreta!
  • Objavljeno: Utorak, 19.04.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Vježba 1

Celulit se može javiti kod svih žena, neovisno o dobi. To su stanice masti koje se nakupljaju između vezivnog tkiva. Iako se celulit može javiti bilo kada, istina je da se rizik od nastanka celulita povećava starenjem. To je zato što se tkivo mijenja i koža postaje tanja zbog čega stanice masti postaju vidljivije. Također, staranjem se povećava postotak masti u tijelu.

Uz odgovarajući program vježbanja možete smanjiti celulit a vaša koža će izgledati čvršće. Najvažnije je raditi vježbe koje aktiviraju sve mišiće donjeg dijela tijela jer ćete tako smanjiti postotak masnog tkiva.

Napravite po 1 set od 10 do 15 ponavljanja svake vježbe. Trening radite 3 puta tjedno. Vježbe izvodite polako, a prije početka vježbanja se dobro zagrijte hodanjem, vožnjom bicikla ili laganim trčanjem.

Ova vježba aktivira mišiće stražnjice, kvadricepse i mišiće zadnje lože. Za ovu vježbu možete uzeti i bučice kako bi otpor bio veći. Ako ćete vježbu izvoditi s bučicama, držite ih tako da su laktovi lagano savinuti u stranu a bučice prislonjene uz zdjelicu.

Stanite tako da su noge u ravnini s ramenima, a stopala okrenuta prema van. Leđa trebaju biti ravna i uspravna. Napravite veliki iskorak ulijevo i savijte koljeno tako da su bedra u ravnini s podom. Desna noga treba ostati ispružena a koljeno lijeve noge ne smije prijeći stopalo desne noge. Stanite, vratite se u početni položaj i ponovite vježbu s drugom stranom.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije