Do tankog struka za 30 dana uz samo 15 minuta dnevno!

Do tankog struka za 30 dana uz samo 15 minuta dnevno!

Do tankog struka za 30 dana uz samo 15 minuta dnevno!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 18.04.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Tanak struk se oduvijek smatrao simbolom ženstvenosti. Da biste stanjili struk, ne morate provoditi sate u teretani. Bit će vam dovoljan trening s ključnim vježbama. Ovaj trening traje 15 minuta i rezultate ćete primijetiti već nakon 30 dana.

Vježba 1

Legnite na leđa i ruke stavite sa strane uz tijelo. Ispružite i spojite noge. Polako ih podižite prema glavi. Tijelo treba biti pod kutem od 45°. Ramena, ruke i glava trebaju cijelo vrijeme biti na podu. Polako spuštajte noge u stranu, potom ih vratite u sredinu i spustite prema naprijed.

2 žlice ovog napitka dnevno će ukloniti mast s trbuha!

Noge u nijednom trenutku ne smiju dotaknuti pod. Pripazite da su mišići nogu cijelo vrijeme zategnuti i da su noge cijelo vrijeme spojene i ispružene. Nastavite ići s jedne strane na drugu i napravite 3 seta vježbi po 3 ponavljanja. Za još bolje rezultate spustite noge u stranu ostanite u tom položaju 2 sekunde.

Vježba 2

Sjednite na pod i uspravite leđa. Raširite noge tako da su malo šire od ravnine s ramenima. Ruke ispružite sa strane. Ramena okrenite za 90° i pokušajte lijevom rukom dotaknuti desno stopalo. Isto ponovite s druge strane. Napravite 30 ponavljanja sa svake strane i pripazite da su leđa uvijek ravna.

Isprobajte sirup koji skida masne naslage s trbuha!

Vježba 3

Uzmite girju ili bučicu od 2.5 kilograma. Sjednite na pod. Koljena savijte i stopala držite ravno na podu. Nagnite se prema natrag za 45° i ruke cijelo vrijeme držite ispružene ispred sebe. Okrenite tijelo udesno i pripazite da okrećete samo gornji dio tijela. Vratite se na početni položaj, potom okrenite tijelo ulijevo. Napravite 30 ponavljanja sa svake strane.

Pripremite sok od banane koji sagorijeva mast na trbuhu!

Vježba 4

Sjednite u stranu tako da su koljena lagano savinuta. Zategnite mišiće bedara i trbuha. Kukove odignite od poda i ruku ispružite iznad glave. Polako spustite ruku na bedro i brojite do 8. Napravite 15 ponavljanja sa svake strane.

Izravnajte trbuh pomoću ovih napitaka!

Vježba 5

Legnite na trbuh. Spojite noge i ispružite stopala. Ruke ispružite ispred glave. Podignite ruke, prsa, glavu i noge. Zadržite taj položaj i naizmjence spuštajte i podižite ruke. Napravite 10 ponavljanja sa svakom rukom. Važno je tijekom spuštanja i podizanja ruku brojati do 20. Između setova napravite pauzu od 10 sekundi.

Isprobajte napitak koji topi mast s trbuha!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije