Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine
  • Objavljeno: Petak, 30.06.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Jarac

Srpanj će biti vrlo uzbudljiv. Saturn je i inače na vašoj strani a sada će to biti posebno naglašeno. Mars će ga podržavati i cijelog mjeseca ćete osjećati njihov utjecaj i pozitivnu energiju. Možete očekivati nekoliko neobičnih situacija koje će vam se na kraju i svidjeti. Možda će vam se na samom početku mjeseca činiti da ništa ne ide onako kako ste planirali. Nemojte zloupotrebljavati svoj položaj već pomognite svima kojima možete. Ostanite samopouzdani i dosljedni sebi.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Kada je riječ o poslu, možete se nadati brojnim zanimljivim događajima. Teško je procijeniti što će se događati na području ljubavi. Zvijezde predviđaju odličnu situaciju ali je opet sve na vama. Crni Mjesec bi mogao zakomplicirati čak i one situacije u koje ste bili sigurni. Nemojte biti opterećeni sami sobom i egoistični jer ćete izgubiti sve što imate.

Kada govorimo o poslu, vrlo je važno spomenuti da će se od vas u nekoliko navrata očekivati preuzimanje inicijative. Nemojte se bojati to napraviti jer imate sve ono što je potrebno da zadovoljite očekivanja okoline i ostvarite ono što se od vas očekuje. Bit ćete u centru pažnje, naročito kod kolega suprotnog spola. Kako to možete iskoristiti? Možete probati manipulirati ali nemojte pretjerivati, i dobro pripazite da ne bude nikakvih negativnih posljedica. Budite svjesni svojih odgovornosti i svakako se pripremite na suočavanje s različitim situacijama. Ovo razdoblje će biti uspješno čak i za one koji ne vode vlastiti posao već rade za nekog drugog. Postoji velika vjerojatnost da ćete dobiti povišicu ili promaknuće.

Svi oni koji vode vlastito poslovanje mogu se fokusirati na projekte koji su pri kraju. Ovo razdoblje će biti dinamično i trebate se fokusirati na ostvarenje vlastitih ciljeva. Dovršite sve što trebate prije odlaska na godišnji odmor kako biste se mogli opustiti i uživati.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

U ljubavi možete očekivati zanimljiv rasplet događaja. Nemojte se bojati biti ono što jeste jer ćete jedino tako privući prave osobe u svoj život. Ponašajte se u skladu sa svojim osjećajima i uvjerenjima ali ne dopustite da vama upravljaju emocije. Obratite pažnju na obitelj, pogotovo na starije članove.

Nemojte se bojati pogrešaka jer je bolje probati i pogriješiti nego napraviti apsolutno ništa i stajati na mjestu. Ne zaboravite na negativan utjecaj Crnog Mjeseca koji će u nekoliko navrata pokušati narušiti vaše planove. Ostanite svoji, vjerujte svojim instinktima i nemojte dopustiti žudnji i površnim emocijama da vas vode.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije