Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine
  • Objavljeno: Petak, 30.06.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vaga

U srpnju ćete uspješno zaključiti niz teških situacija. Riješit ćete probleme koji vas već neko vrijeme muče. Sada je više planeta na vašoj strani a Venera vam je naročito naklonjena. Možete očekivati uspjeh na svim životnim područjima, pogotovo u ljubavi. U situacijama gdje ste samo jedan korak od uspjeha, zvijezde će vam pomoći i dati potrebnu podršku. Ako se iznenada i nađete u negativnoj situaciji, sigurno ćete pronaći izlaz iz nje. Zvijezde vam savjetuju da ostanete pažljivi i oprezni jer vam Mars nije naročito naklonjen. Jedino tako ćete izbjeći niz negativnih događaja. Nemojte previše riskirati, naročito ako vam intuicija kaže da nešto nije u redu sa situacijom u kojoj se nalazite. Prestanite pokušavati manipulirati ljudima i vrlo brzo ćete se početi osjećati slobodno. S novcem postupajte pažljivo i nemojte biti rastrošni.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu ćete konačno dobiti priliku zauzeti novi položaj. Zvijezde kažu kako vas čeka promaknuće ili poboljšanje trenutne financijske situacije. Fokusirajte se na ono što želite postići i napravite sve što možete po tom pitanju. Koji god da je vaš cilj, ponašajte se u skladu s njime.

Ako vodite vlastiti posao, svakako se fokusirajte na viši cilj i razmišljajte o tome gdje želite biti za nekoliko mjeseci. Ako radite za nekog drugog, onda se potrudite biti što produktivniji. Ni pod kojim okolnostima nemojte odustajati od svojih ambicija i ciljeva. Poslušajte ono što vam govore stariji i iskusniji. Ovo je vrlo važno jer znaju što vam govore. Sada si ne možete priuštiti nijednu pogrešku. Budite pametni, usredotočeni i iskreni. Jedino tako će Mars odustati od toga da vam naudi, a vi ćete imati svoj mir.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ljubavni život će biti vrlo uzbudljiv. Ako ste već u vezi, situacija će biti izvrsna. U prvih deset dana srpnja možete očekivati nekoliko teških situacija i problema ali ćete ih riješiti bez većih poteškoća. Druga i treća dekada mjeseca će biti smirena, stabilna i pozitivna. Slobodne Vage će se sada možda fokusirati na traženje partnera. No, zapamtite da ništa nije dobro forsirati i da ljubav dolazi spontano, a ne onda kada biste vi to htjeli. Umjerenost je ključna u svemu a komunikacija je tu da osigura brži put do onoga što želite. Mars neće odustajati od toga da vam naudi, ali se nemojte bojati. Preuzmite kontrolu nad sobom i svojim emocijama i sve će biti dobro.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije