Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine
  • Objavljeno: Petak, 30.06.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Blizanci

Merkur će zauzeti povoljan položaj, a Venera i Uran će ga podržavati. To znači da će je ovo obećavajuće i vrlo pozitivno razdoblje. Potrudite se ispuniti sve svoje obaveze i svakako planirajte svoj sljedeći korak. Okolnosti će biti na vašoj strani ali to ne znači da se ne trebate bojati suparnika i konkurenata. Naravno, svakako se potrudite ostvariti napredak na svim životnim poljima ali dobro razmislite o svakom svom koraku i kalkulirajte, koliko god vam to možda loše zvučalo. U poslu ostanete smireni i samopouzdani jer ćete jedino tako ostvariti ciljeve i dovršiti započete projekte.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

U privatnom životu će se sve odvijati točno onako kako želite. Ovo razdoblje je pozitivno i donosi niz različitih prilika za ostvarenje uspjeha. Postoji velika vjerojatnost da ćete ostvariti značajan uspjeh i postići ono što već dulje vrijeme želite. Kombinacija Marsa i Jupitera će biti ekstremno destruktivna i zato možete očekivati neke poteškoće. Imat ćete sasvim dovoljno energije i znanja da ih riješite.

Što se tiče posla, možete se nadati zanimljivim i uzbudljivim trenucima koji će ih inspirirati i potaknuti na rad. U prvih deset dana možete očekivati pad koncentracije i produktivnosti pa ćete neke obaveze i zadatke otežano odrađivati. Srećom, posla neće biti previše i sve ćete uspjeti stići odraditi kako treba. Ostanite svoji i budite vjerni sebi. Pokušajte svakom problemu pristupiti na pozitivan i optimističan način. Nitko vam ne želi loše i zlo. To ne znači da možete vjerovati baš svima, ali se bez straha smijete malo opustiti.

Ako vodite vlastiti posao, dobro otvorite oči i pokušajte shvatiti na koji način vaš tim funkcionira. Nemojte žuriti s realizacijom planova jer bi vas Mars mogao vrlo lako u tome omesti. Nemojte okolini pokazivati svoje slabosti jer tako povećavate rizik od gubitka autoriteta i kredibiliteta.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Kada govorimo o privatnom životu, tada je vrlo važno napomenuti da što više pažnje posvetite partneru. Potrudite se poboljšati odnos. Budite pažljivi, romantični i suosjećajni. Ostanite iskreni i uvijek recite ono što mislite, ali na obziran i prihvatljiv način. Neke osobe iz vašeg okruženja će sada biti dosta emotivne. Nemojte ih osuđivati, već im pomognite i budite im na raspolaganju. Ponašajte se u skladu sa svojim uvjerenjima i stavovima. Unutar obitelji neće biti nikakvih konflikata i atmosfera će biti opuštajuća. Možete očekivati poboljšanje odnosa s članovima obitelji, niz opuštajućih i zabavnih trenutaka. Samo nemojte pretjerivati i ni pod kojim okolnostima nemojte pokušavati svaki problem samostalno riješiti jer biste mogli napraviti kardinalnu pogrešku i izgubiti povjerenje osoba do kojih vam je stalo.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije