Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine
  • Objavljeno: Petak, 30.06.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Bik

Uživat ćete u opuštenom i stabilnom razdoblju. Lipanj će vam donijeti niz događaja i prilika o kojima ste nekada mogli samo sanjati. Zahvaljujući povoljnom utjecaju Mjeseca, konačno ćete preuzeti kontrolu nad emocijama i shvatiti što je zapravo bitno. Nijedno životno područje neće biti posebno važno već ćete svoju energiju ravnomjerno usmjeravati. Posvetite pažnju načinu na koji komunicirate jer definitivno imate prostora za poboljšanje.

U vašem životu bi se moglo dogoditi puno promjena. Srećom, one će se događati postupno i skoro sve će vam odgovarati. Nemojte ništa forsirati jer za sve postoji mjesto i vrijeme. Crni Mjesec će biti negativno nastrojen i podržavat će ga Pluton. To znači da biste u kritičnim situacijama uvijek trebali potražiti pomoć osoba kojima najviše vjerujete. Nemojte svaki problem pokušati riješiti samostalno jer nećete doći do željenih rezultata.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu možete očekivati napredak. To može biti promaknuće ili povišica. Na samom početku mjeseca trebate poraditi na svojoj organizaciji i raditi ono što vam razvija kreativnost. Krećite se naprijed i radite sve što možete kako biste odradili svoje obaveze i započete projekte. Potrudite se to napraviti do sredine srpnja.

Ako vodite vlastiti posao, svakako se fokusirajte na zaposlenike i razmislite o tome treba li napraviti reorganizaciju posla. Ako radite za nekog drugog, potrudite se popraviti odnose s nadređenima. Druga polovica mjeseca će biti vrlo dinamična ali ne nužno i uspješna. Vaše prilike će biti određene ciljevima. Odnosno, situacije u kojima ćete se naći uvelike ovise o tome koji su vaši konačni ciljevi. Uspjeh vam je zagarantiran samo ako točno znate u kojem smjeru želite ići. Budite obzirni i djelujte kao dio tima jer biste u protivnom mogli sve uništiti.

U ljubavi možete očekivati odličnu situaciju i niz pozitivnih događaja. Već tijekom prvih deset dana ćete trebati odlučiti što točno želite i nastaviti djelovati u tom smjeru. Unutar obitelji će vladati smirena i opuštena atmosfera. Neke konflikte i probleme u komunikaciji možete očekivati tijekom druge dekade. Pripremite se na sve moguće situacije i poteškoće. Od vas bi se jedino moglo očekivati da sudjelujete u događanjima i obiteljskim druženjima do kojih vam baš i nije stalo.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Postoji velika vjerojatnost da će jako puno vas upoznati osobu koja im se jako sviđa i s kojom će poželjeti nešto više. Ne zaboravite kontrolirati svoje emocije. Ostanite ljubazni i pristojni. Nemojte tolerirati agresiju i nepoštivanje. Smiren i trezven um je točno ono što vam treba u najkritičnijim situacijama.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije