Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine
  • Objavljeno: Petak, 30.06.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Ljeto je u punom jeku i svi predstavnici Zodijaka će sada uživati u jednom opuštenom razdoblju punom pozitivne energije. Venera i Uran će biti jedni od najaktivnijih i najsnažnijih planeta a svi ćemo osjećati njihovu pozitivnu energiju. Ovo su energetski jako moćni planeti koji će nam omogućiti ostvarenje ciljeva i priliku za uspjeh. Naravno, nitko ništa neće učiniti umjesto vas ali će okolnosti biti na vašoj strani. U srpnju možemo očekivati niz ugodnih trenutaka. Neki od nas će trebati naporno raditi i uložiti jako puno truda kako bi ostvarili željene ciljeve. Što to znači? To znači da ćete moći zaboraviti na odmor tijekom prvih desetak dana ali ćete se kasnije moći opuštati i zabavljati. Neki znakovi će tijekom srpnja početi eksperimentirati i upuštati se u različite avanture koje će jako dugo pamtiti.

Tijekom srpnja će neki ostati bez nebeskog zaštitnika. No, to ne znači da nećete biti sretni ili da ćete se naći u situacijama koje vam neće odgovarati. Ovo razdoblje će biti pozitivno i uspješno za sve znakove, imali oni nebeskog zaštitnika ili ne. Ako ste i vi ovaj mjesec bez dodatnog zaštitnika, nemojte se obeshrabriti jer to ne znači da nećete imati sreće. Bez sumnje ćete uspjeti ostvariti ciljeve i planove.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strijelac) i vodeni znakovi (Rak, Škorpion i Ribe) će na svojoj strani imati dodatnog saveznika – Mjesec. On će biti prevrtljiv i jak. Pomagat će vam tijekom cijelog srpnja i bit će u potpunosti na vašoj strani. Ipak, u određenim situacijama ćete trebati zaboraviti na pomoć zvijezda i sve odraditi potpuno sami. Podrška Mjeseca se uvijek pokazala odličnom u situacijama koje su kritične.

Zemljani znakovi (Bik, Djevica i Jarac) na svojoj strani neće imati nebeskog zaštitnika, a zračni znakovi (Blizanac, Vaga i Vodenjak) mogu računati na podršku Plutona. Ovaj tamni planet će biti dovoljno jak da vam pomogne u svim kritičnim situacijama.

Srpanj će biti uspješno i obećavajuće razdoblje za sve. Ipak, ne zaboravite da nitko neće odraditi vaš posao umjesto vas. Odredite prioritete i fokusirajte se na njih. Sada trebate biti prilagodljivi i fleksibilni.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Neki bi se mogli naći u iznenadnim situacijama koje će ih možda i preplašiti ali će se uspjeti snaći i okrenuti sve u svoju korist. Mars će biti iznimno pozitivan i dodatno ojačan utjecajem Crnog Mjeseca koji ponekad može biti vrlo destruktivan, ali tijekom srpnja neće pokazivati te sklonosti.

Srpanj će biti odličan mjesec za sve koji nisu inertni i pasivni. Sve je u vašim rukama i morate se pripremiti na različite poteškoće. Svakako odredite u kojem pravcu želite ići i nemojte od toga odustajati. Zvijezde su vam naklonjene i to iskoristite.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije