Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine
  • Objavljeno: Petak, 30.06.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Djevica

Djevice očekuje jedno ugodno razdoblje. Konačno ćete se osloboditi svega što vas je do sada mučilo. Na poslu će vam to dati određenu prednost, u odnosu na protivnike i konkurente. Ako vodite vlastiti posao, počnite se pripremati za promjene. Situacija će biti puno lakša onima koji rade za nekog drugog jer će se moći opustiti i neće trebati previše razmišljati. Možete očekivati pomoć Venere a to će vam uistinu dobro doći.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ako ste u braku, uživat ćete u jednom smirenom razdoblju punom ljubavi. Neptun je zauzeto povoljan položaj i ima podršku Crnog Mjeseca. Ne dopustite mislima da lutaju i ostanite prizemljeni. Jedino tako će vas Neptun i Crni Mjesec zaobići.

Na poslu ćete brzo ostvarivati željene rezultate. Kao što smo već spomenuli, nemojte dopustiti emocijama da vas kontroliraju i vrlo brzo ćete primijetiti da se vaš život popravlja. Ne odbijajte pomoć kolega ali im nemojte ni bezuvjetno vjerovati. Ljeto će biti prepuno kontradiktornih situacija koje nećete najbolje razumjeti. Nastavite razmišljati o budućnosti i gledati naprijed jer ćete se jedino tako približiti cilju.

Ako radite za nekog drugog, vjerojatno ćete imati priliku pokrenuti vlastiti posao. Nemojte brzati s ovom odlukom i dobro razmislite o tome koliko će vam se to isplatiti. Zapamtite da trebate djelovati u timu, naročito zbog negativnog utjecaja Neptuna koji jedva čeka priliku da vam naudi.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

U ljubavi možete očekivati niz zanimljivih trenutaka. Neki od vas će početi uvoditi radikalne životne promjene. U promjenama nema ništa loše, pogotovo ako ste procijenili da za njima postoji potreba. Karizmatični ste i počet ćete privlačiti ljude oko sebe, naročito pripadnike suprotnog spola. Možda ćete trebati ulagati više truda nego što ste planirali ali sjetite se da je uspjeh uvijek slađi ako se malo pomučite. Prati vas sreća i u to nema sumnje. Kako bi situacija takva i ostala, trebate prestati biti egoistični i ponekad stavite potrebe drugih ispred svojih potreba. Nemojte biti sebični jer će vam se to brzo obiti o glavu. Sjetite se Neptuna i njegovog negativnog utjecaja. On jedva čeka da pogriješite, dopustite negativnim emocijama da vas obuzmu i postanete sebični.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije