Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine
  • Objavljeno: Petak, 30.06.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ovan

Za Ovnove će ovaj mjesec biti pozitivno i vrlo uspješno razdoblje. Sunce će biti na vašoj strani i pomagat će vam u svemu. Pomoć možete očekivati i od Venere, iako vam ona inače nije naročito naklonjena. Srpanj će biti naročito pozitivan za Ovnove koji vode vlastiti posao jer će konačno imati priliku proširiti područje djelovanja. Što se tiče privatnog života, tu možete očekivati još više mogućnosti i prilika.

Zauzeti Ovnovi će poboljšati trenutni odnos s partnerom i produbiti svoju vezu. U svakom trenutku ćete imati sve što vam je potrebno za uspjeh. Sada možete očekivati apsolutnu podršku Marsa. Njegova negativnost će se aktivirati samo ako postanete negativni. Ako odaberete agresivan i žestok pristup suočavanju sa situacijama, takvu energiju ćete dobiti od Marsa.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu možete očekivati nekoliko neobičnih situacija. Možda nećete biti spremni na sve ono što vas čeka, ali nema smisla zamarati se i opterećivati, čak i ako će vam se činiti da nešto propuštate. Nemojte se bojati jer se neće dogoditi ništa loše, pogotovo prvih deset dana. Tijekom drugih deset dana možete očekivati povećanje obujma posla i obaveza. Sve ćete uspjeti riješiti na vrijeme i kako treba.

Ako vodite vlastito poslovanje, svakako primijenite radikalne i potpuno nove metode djelovanja. Budite obzirni prema svojim zaposlenicima jer će neki od njih prolaziti kroz teške životne situacije i njihova produktivnost bi sada mogla biti nešto manja. Ako radite za nekog drugog, potrudite se do sredine mjeseca dovršiti sve započete projekte. Popravite odnose s kolegama jer trenutno među njima ne postoji nitko tko vam želi loše.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Iako za privatan život nećete imati puno vremena, očekujte puno zanimljivih i uzbudljivih događaja. Većinu energije ćete utrošiti na poslovni život jer će se tu odvijati zanimljivije stvari. Unutar obitelji očekujte konflikte ali se nemojte bojati većih problema. Prihvatite pozive na vjenčanja i društvena događanja. Iskoristite svaku priliku za druženje s ljudima i provodite što je više moguće vremena u prirodi na otvorenome. Ovo razdoblje je odlično i vrlo pozitivno. Nemojte previše brinuti i svakako nađite što više vremena za opuštanje. Prestanite ljude oko sebe forsirati da rade ono što želite i dopustite im da samovoljno odlučuju što će i kako napraviti. Vi ste tu da im date savjet ali ga oni ne moraju poslušati.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije