Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine
  • Objavljeno: Petak, 30.06.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Lav

Pluton će zauzeti iznimno povoljan položaj i dodatno će ga ojačati Sunce i Venera. Na svim područjima ćete imati priliku ostvariti rezultate koje ste priželjkivali. Naravno, rezultati će biti proporcionalni trudu koji ste uložili. Na poslu će situacija biti ekstremno povoljna za one koji su se fokusirali na dugoročne ciljeve i planove. Sreća će biti na vašoj strani ali to ne znači da se ne trebate fokusirati, truditi i biti uporni. Sada trebate biti fleksibilni jer će se sve oko vas odvijati iznimno brzo i dinamično.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

U privatnom životu će se sve odvijati po planu. Iako su moguća neka odstupanja, kasnije ćete shvatiti da su vam se upravo ona i trebala dogoditi. Neka nebeska tijela vam sada neće biti naročito naklonjena i mogla bi se aktivirati. Primjerice, položaj Neptuna sugerira potpuni kaos. Da biste to izbjegli morate biti pažljivi i zaboraviti na svoj ego.

Na poslu će se sve odvijati po planu. Nemojte ni pod kojim uvjetima odustajati od svojih ciljeva i želja. S druge strane, nemojte previše riskirati, pogotovo ako za to nemate nikakve temelje. Tijekom prve dekade trebate sve dobro isplanirati a tijekom druge djelovati onako kako ste isplanirali.

Odlično je vrijeme za potpisivanje novih ugovora i sklapanje sporazuma. Ako radite za nekog drugog, svakako se potrudite sve obaveze odraditi kako treba i dovršiti projekte do kraja srpnja kako biste mogli odmarati u kolovozu. Ne dopustite okolnostima da previše utječu na vas jer biste mogli propustiti jako puno dobrih prilika. Ostanite sabrani i smireni, nastavite raditi kako do sada i sve će biti u redu.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ljubavni život ne donosi nikakve posebne događaje. Jedina osoba koju sada trebate slušati ste vi sami. Nemojte dopustiti emocijama da upravljaju vama i nemojte sve primati k srcu i shvaćati osobno. Za mnoge će ovo biti veliki izazov ali smatrajte to prilikom za osobni rast. Možda ćete imati nekoliko neugodnih situacija s članovima obitelji. Ako do toga dođe, na vama je da smirite situaciju i diplomatski postupate. Potražite pomoć starije generacije.

Sve u svemu, čeka vas jedan pozitivan mjesec. Upoznat ćete neke nove ljude, a slobodni Lavovi će vrlo vjerojatno upoznati osobu s kojom će poželjeti nešto više. Brinite o sebi i svojim potrebama ali nikako nemojte zanemariti želje i potrebe drugih ljudi.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije