Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine
  • Objavljeno: Petak, 30.06.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Strijelac

Vama će srpanj biti obećavajuće razdoblje. Možda ćete se naći u nekoliko situacija koje će vam izgledati zastrašujuće ali nemojte se bojati. To su sve izazovi koji će vam pomoći u ostvarenju vaših ciljeva. Vaš glavni zaštitnik Jupiter će vam pomoći u rješavanju svih sukoba. Srpanj će definitivno biti pun obećavajućih i pozitivnih trenutaka. Zvijezde vam savjetuju da se fokusirate i pripremite na sve što vas čeka. Vjerujte svojoj intuiciji, i to ne samo u ljubavi. Čak i na poslu vam unutarnji glas može pomoći u donošenju najboljih odluka. U nekim trenucima nećete imati vremena za razmišljanje i analiziranje. Morat ćete djelovati brzo i pravovremeno. Negativno položen Crni Mjesec će neprestano ojačavati položaj Merkura koji vam nije naročito naklonjen. Vrlo lako biste mogli propustiti neke bitne događaje i izvrsne prilike.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu možete očekivati promaknuće ili poboljšanje financijske situacije. Situacija na poslu će biti uzbudljiva i vrlo zanimljiva. Nemojte sumnjati u svoje sposobnosti i ostanite samopouzdani. Ako ne vjerujete u sebe tko onda hoće? Vaši suparnici i konkurenti vam neće pokušati nauditi.

Strijelci koji vode vlastiti posao mogu očekivati ubrzan tempo. Iskoristite ga jer zvijezde kažu da se u svemu tome krije izvrsna prilika. Ako radite za nekog drugog, posvetite pažnju dovršavanju započetih projekata. Sada biste mogli biti nesigurni ali za to uistinu nema opravdanja ni temelja. Sami sebi ste najveći neprijatelj. Imat ćete puno energije i to trebate iskoristiti. Pripazite na negativan utjecaj Merkura koji je sada u stanju nauditi vam baš onda kada ćete se tome najmanje nadati.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

U ljubavi će situacija biti smirena i vrlo pozitivna. Sada trebate slušati svoje osjećaje i djelovati u skladu s njima. No, nemojte dopustiti da vas u potpunosti obuzmu. Strijelci (slobodni i zauzeti) će imati jako puno prilika za realizaciju svojih planova. Izvrsno je vrijeme za ostvarenje želja koje već duže vrijeme imate. Ne zaboravite da svaka odluka može imati utjecaja na ljude oko vas.

Ako ste u vezi i njome niste zadovoljni, dobro razmislite želite li uopće biti u vezi i jeste li u vezi s osobom koja vam ne odgovara. Nemojte biti egoistični jer će Merkur to jedva dočekati, a posljedice bi mogle biti ekstremno destruktivne.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije