Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine
  • Objavljeno: Petak, 30.06.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Škorpion

Saturn će biti vaš glavni saveznik, a Uran će ga dodatno podržavati. I dalje ćete morati raditi naporno. Nemojte očekivati da će netko drugi odraditi vaš posao. Trebate preuzeti inicijativu u svim životnim područjima.

Ako ne vodite vlastiti posao morat ćete uložiti jednaku količinu truda da biste stigli dovršiti sve ono što trebate. Sada se suočavate s nizom različitih prilika i mogućnosti. Ovo razdoblje je dinamično i uzbudljivo. Izvrsno je za Škorpione koji žude za avanturama. Nitko vam ne brani da se zabavljate i provodite ali ne zaboravite da postoje osobe koje vam žele nauditi i povrijediti. Mars i Venera bi mogli narušiti vaš unutarnji mir, pogotovo ako ćete djelovati naglo i brzopleto.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu ćete trebati iznenada donijeti nekoliko različitih odluka. Najvažnije je da ostanete fokusirani tijekom prve dekade. Jedino tako ćete biti opušteni ostatak mjeseca. Ako vodite vlastiti posao, obavezno odredite prioritete i pratite pokrete svojih konkurenata.

Ako radite za nekog drugog, svoje resurse ravnomjerno rasporedite na sve obaveze i zadatke. Slušajte što vam nadređeni govore jer je to vrlo važno. Budućnost vam donosi niz novih prilika i neke od njih će uistinu biti izvrsne za vas. Nemojte se upuštati u konfliktne situacije i nikako nemojte zaboravljati osobe koje su vam pomagale jer će vrlo vjerojatno sada njima trebati vaša pomoć. Mars i Venera će svaki argument i svađu okrenuti u pravi skandal a to je sada zadnje što vam treba.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče privatnog života, zvijezde vam savjetuju da ostanete svoji. Nema potrebe da glumite ono što niste. Počnite koristiti mozak. Vrlo ste pametni i toga ste dobro svjesni. Ako imate neodoljivu potrebu za osvajanjem nečije pažnje, sredina ljeta će za to biti najbolje doba. Nemojte odustajati od svojih stavova i ne dopustite nikome da vam nameće svoja razmišljanja. Možete biti sretni jer ste okruženi osobama koje vas iskreno vole i koje vam žele sve najbolje. Srpanj je savršen mjesec za povezivanje s obitelji. Ne zaboravite na utjecaj Marsa i Venere koji će vas pokušati izbaciti s pravog puta. Budite oprezni i pažljivi, pogotovo prema samome sebi. Dobro otvorite oči kako vam ne bi promaknule najprofitabilnije prilike.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije