Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine
  • Objavljeno: Petak, 30.06.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vodenjak

U srpnju možete očekivati potpunu podršku Saturna i Merkura. Na vašoj strani će biti i Sunce ali njegova energija će biti nešto suptilnija. Ovo razdoblje vašeg života je pozitivno i uzbudljivo. Dobit ćete ono što želite i ujedno shvatiti sve ono što vam dugo nije bilo jasno. Možda ćete shvatiti da ste godinama živjeli u zabludi i vjerovali u nešto što uopće nije istina. Budite svoji i prihvatite sami sebe u potpunosti. Tijekom prve polovice mjeseca napravite sve ono što dulje vrijeme želite a nemate dovoljno hrabrosti za to.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Sreća će biti na vašoj strani, a vi ćete moći ostvariti sve svoje ciljeve, pogotovo na poslu. Nemojte sumnjati u sebe i vjerujte u svoje sposobnosti. Vrlo je važno obaviti sve ono što trebate kako biste kasnije imali vremena za opuštanje i odmaranje. Nemojte odustajati čim se susretnete s nekom preprekom ili problemom već zapnite i gledajte na to kao na izazov.

Na poslu možete očekivati dramatične transformacije. Vodenjaci koji rade za nekog drugog se mogu nadati novom poslu, promaknuću ili povišici. Nemojte se bojati promjena jer one potiču rast i napredak. Došlo je vrijeme da se zapitate: radite li ono što volite? Jeste li zadovoljni uvjetima? Vaši odgovori će vam sve reći. Nemojte žuriti s donošenjem odluka i naučite čitati između redaka. Postoji velika vjerojatnost da će vam netko od vaših kolega ili partnera pomoći, i to baš osoba od koje sto to najmanje očekivali. Naučite se kontrolirati. Negativno nastrojen Mars će vam pokušati nauditi u nekoliko navrata. Budite opušteni i smireni jer ćete mu se jedino tako moći oduprijeti.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

U ljubavi možete očekivati niz zanimljivih situacija. Neke od njih nećete razumjeti jer će se toliko toga događati oko vas da ćete biti pomalo zbunjeni. Možda nećete potpuno shvatiti što se točno događa ali to je zapravo i manje bitno. Prepustite se i uživajte u svemu. Ponekad je dobro ne planirati i ne znati što slijedi. Ionako od sudbine ne možemo pobjeći, koliko god mi planirali svaki naš korak. Nemojte previše brinuti oko svega što se događa. Budite svoji i sve će ispasti točno onako kako treba. Prijatelji vam čuvaju leđa, u to možete biti sigurni.

Ako ste u braku, pred sam kraj mjeseca krenite na put. Mars će biti pomalo agresivan i to ćete osjetiti u nekoliko navrata. Srećom, neće biti dovoljno jak da vam naudi.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije