Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine

Horoskop za srpanj 2017. godine
  • Objavljeno: Petak, 30.06.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ribe

Tijekom srpnja ćete imati onoliko sreće na koliko ste spremni. Venera i Jupiter će biti na vašoj strani i pomoći će vam u svim konfliktnim situacijama. Možete se nadati novom radnom mjestu, promaknuću ili poboljšanju financijske situacije. Što se tiče privatnog života, postoji velika šansa da sada upoznate svoju srodnu dušu. To ne mora nužno biti ljubavna veza već prijateljstvo. Možda ćete upoznati duhovnog mentora zbog kojeg ćete konačno naučiti kako uživati u životu. Ovo razdoblje će biti dobro, pozitivno i obećavajuće.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Merkur vam nije naklonjen i djelovat će u kombinaciji s Crnim Mjesecom. Mogli vam uzrokovati ozbiljne probleme. Zapamtite da ćete u životu postići točno onoliko koliko želite i koliko vam je dovoljno. Ako ste procijenili da su problemi drugih ljudi važniji od vaših problema, nećete dobro završiti. Sebe morate staviti na prvo mjesto. Sjetite se da drugima možemo pomoći jedino ako pomognemo sami sebi.

Što se tiče posla, vrlo je važno istaknuti da bi neki predstavnici ovog znaka trebali početi razmišljati o pokretanju vlastitog posla. Sada nije vrijeme za spontano eksperimentiranje ali pomno isplanirani koraci će vas sigurno dovesti do željenih rezultata. Ponekad vrijedi riskirati ali samo ako ste o tome dovoljno dobro razmislili. Što god radili, nemojte biti lijeni. Iako će ovo razdoblje biti mirno i dosta tiho, to ne znači da i vi trebate biti takvi. Važno je da sve svoje obaveze odradite kako treba i steknete povjerenje nadređenih.

Ako vodite vlastiti posao trebate se fokusirati na kolege i poslovne partnere. Djelujte kao dio tima jer jedino tako možete ostvariti uspjeh i daleko stići. Ponekad ne znate kako djelovati brzo i bez prevelikog razmišljanja, a u srpnju ćete to trebati napraviti u nekoliko navrata pa je bolje da se pripremite.

U privatnom životu će vam se posrećiti. Postoje različite mogućnosti ali sada je najpametnije da se fokusirate na one koje vam se najviše sviđaju. Ostanite samopouzdani i ne zaboravite pogledati oko sebe kako biste vidjeli krećete li se u dobrom smjeru. Ako želite osvojiti nečije srce, sada je za to najbolje vrijeme. Nemojte forsirati napredak jer tako nećete postići ništa. Izbjegavajte sve situacije koje bi mogle dovesti do sukoba.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ribe koje su u vezi očekuje jedno smireno i stabilno razdoblje. Svojem partneru posvetite što više pažnje. Nemojte biti rezervirani i ne odbijajte prijedloge i pozive za druženja. Ostanite aktivni i iskoristite svaku priliku za provođenje vremena u prirodi.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije