Numerološka prognoza za rujan: čeka nas mjesec strasti i svađa!

Numerološka prognoza za rujan: čeka nas mjesec strasti i svađa!

Numerološka prognoza za rujan: čeka nas mjesec strasti i svađa!
  • Objavljeno: Utorak, 04.09.2018.
  • Broj pregleda: 1.842
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Unsplash

Kategorija: Horoskop

Broj 8

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

U vama se trenutno nakuplja specifična snaga. S obzirom da vama ovaj osjećaj nije poznat, postat ćete napeti. Pokušajte se opustiti. U vama raste kreativnost i napetost predstavlja otpor. Nakon što to prepoznate, shvatit ćete da ste okruženi prilikama i uvidjet ćete da više nema povratka. Idite korak po korak, fokusirajte se i dopustite da vas svaki trenutni korak pripremi za onaj sljedeći.

Dostojanstvo i sigurnost su rezultat potpunog shvaćanja trenutne životne situacije. Budite spremni na učenje. Shvatit ćete da polagano uspostavljate ravnotežu i da vam samopouzdanje raste iz dana u dan.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Postupno prihvatite svoj strah od neuspjeha jer vam onemogućava postizanje uspjeha. Povratite svoj fokus i ne pokušavajte završiti određene situacije prije nego što za to dođe pravo vrijeme.

Pritisak koji osjećate u vratu, glavi ili duboko u probavnom sustavu je rezultat nakupljene ljutnje koja želi izaći van. Pronađite pravi uzrok ovog osjećaja. Jednom kada izrazite svoje osjećaje i oslobodite se pritiska, moći ćete samopouzdano nastaviti dalje. U suprotnom ćete riskirati gubitak podrške osoba čija vam je podrška uistinu potrebna.

Ne trebate se suočavati ni sa kim drugim osim sa sobom. Morate shvatiti značenje onoga što vam se sada događa ili što vam se prije dogodilo. Ako to uporno odbijate shvatiti, privući ćete neželjene smetnje u svoj život. Strah potiče ljutnju, a u vama je trenutno prisutan strah od ogromne moći za koju znate da ju posjedujete, ali ne znate i kako ju iskoristiti. Taj strah dopušta drugima da vas ometaju i odvrate od vlastitog cilja.

Ovaj mjesec će vam dvostruka energija broja 8 pomoći prihvatiti svaku situaciju u kojoj ćete se naći i konačno ćete se opustiti. Ako se bojite da ćete izgubiti fokus, onda napravite sve potrebno da ga ne izgubite. Sposobni ste paralelno upravljati većim brojem situacija i trenutno se nalazite u puno boljem položaju nego što to mislite.

Dajte drugima pravo da izraze svoje mišljenje, ali nemojte izgubiti vlastiti fokus. Počet ćete povećavati prag tolerancije pa će sve, što vam je nekada predstavljalo pritisak, postati manje važno. Poradite na ovim osjećajima i odmah se vratite na posao i djelujte.

Tijekom rujna se sa svim događajima morate suočiti smireno i učinkovito. Sada ste sposobni i najteži posao učiniti laganim, čak i ako ste svjesni da ćete morati teško raditi. Zapamtite zašto ste odabrali ovaj put i uživajte u njemu. Sada je vrijeme da razvijate samopouzdanje, prikupljate potrebne informacije i u potpunosti ih shvatite. Sada je vrijeme da postanete ono što zapravo i jeste.

Najnovije

Najčitanije