Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj
  • Objavljeno: Utorak, 01.05.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Djevica

Ljubav i veze

Veze Djevica tijekom svibnja 2018. godine su tmurne i turbulentne. Dosta brzo ćete skakati iz jednog pogleda na situaciju do suprotnog, od nepovjerenje, sumnje i ljubomore do uljepšavanja dalje budućnosti.

Neke Djevice razmišljat će o zarukama ili braku, ali ovo nije povoljan period za donošenje takvih odluka. Zapravo, stvari i ne mogu teći glatko zato što su Jupiter (vladar kuće veza Djevice) i Saturn (vladar kuće ljubavi Djevice) retrogradni.

Izbjegavajte sukobe, posebno u periodu od 6. do 19. svibnja. Iskoristite harmoničan aspekt između Jupitera i Neptuna i potrudite se komunicirati na tolerantniji i ljubazniji način s više povjerenja i ljubavi prema voljenoj osobi. Pozabavite se nekim starijim temama oko zajedničkog života ili planovima vezano za dom.

Druga polovica mjeseca povoljna je za mirenja, razjašnjavanje situacije i usklađivanje na intelektualnom nivou, te otkrivanje rješenja s kojima ćete oboje biti zadovoljni. Kada ostvarite skladnost, razmišljat ćete o putovanju koje vam može pomoći da se oslobodite stresa i da probudite stare strasti. 19. svibnja Venera ulazi u 11. kuću Djevice. To je kuća društvenog života, sklapanja novih prijateljstva (čak i na daljinu), a može se čak i roditi ljubav s nekim koga ste do sada smatrali samo prijateljem.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Posao i novac

Venera (planeta novca) prolazi kroz vašu 10. kuću i 19. svibnja ulazi u vašu 11. kuću, što znači da ćete tražiti način da povećate prihode, kroz posao, a možda će neki planovi biti povezani s državnim institucijama. Zbog profesionalnih postignuća mogli bi postati na neki način poznati ili privući interes javnosti. To će podići vaše samopouzdanje i osjećaj vrijednosti i sposobnosti da ostvarite materijalnu neovisnost.

U zadnjoj dekadi mjeseca novac vam pristiže kroz grupne aktivnosti ili timski rad. Na neki način može se raditi i o preporuci prijatelja, te otvaranju vrata koja vode do važnih ljudi koji vam mogu pomoći u karijeri ili da ostvarite financijske ciljeve. Posao ili suradnja s velikim poduzećima nije u vašem najboljem interesu.

Merkur, vladar Djevice i karijere Djevice, sve do 18. svibnja nalazi se u 8. kući Djevice, zatim prelazi u 9. kuću Djevice i upliće se u nekoliko dinamičnih aspekata koji neće proći bez poteškoća. Kako bi dobili materijalnu pomoć od drugih (voljene osobe, prijatelja, rođaka ili banke, državnih institucija i slično), morat ćete proći kroz teže periode u kojima će biti rasprava, svađa, sumnji i suprotstavljanja.

Uran, vladar kuće posla Djevice, pridružuje se Merkuru u vašoj 9. kući 15. svibnja. U drugom djelu mjeseca bit će više poslovnih putovanja.

Od 16. svibnja Mars kuću posla Djevice čini dinamičnijom i donosi vam više hrabrosti i želje da eksperimentirate s novim poslovnim metodama, ali i nepopustljivost i neprilagodljivost u odnosu s radnim kolegama i podređenima.

Zdravlje i moral

Previše putovanja može vas iscrpiti. Nekoliko starih poteškoća mogu se odjednom pojaviti, a neke mogu postati kronične. Zato je jako važno da se više posvetite svom zdravlju i bez panike!

U periodu od 13. do 19. svibnja bit ćete skloniji nezgodama, posebno na poslu ili povezano s poslom. Budite oprezni i izbjegavajte nagle pokrete i opasne situacije.

Savjet

Ne trošite novac na nepotrebno, platite dugove i pokažite više takta na poslu! Ako reklamirate posao putem interneta, budite aktivniji!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije