Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj
  • Objavljeno: Utorak, 01.05.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Strijelac

Ljubav i veze

Za Strijelce svibanj 2018. godine je povoljan mjesec za ljubav. Ovo je sjajan period da svoju ljubav iskažete osobi do koje vam je istinski stalo, da izađete iza zastora i priznate ono što osjećate. Ako niste u vezi, sada je pravo vrijeme da napravite prvi korak.

Nakon 13. svibnja, oni koji su u braku uložit će puno truda u odnos, kao i oni koji su u vezi. Ako ste na početku veze, tada ćete voljenoj osobi otkriti svoje dugoročne planove za vašu budućnost. Unatoč svemu, može doći do nesporazuma kada se radi o novcu ili o tome koliko jedno drugom vrijedite. Voljena osoba mogla bi vam prigovarati zbog uvjerenja da ne razmišljate dovoljno ozbiljno kada je riječ o vašoj karijeri i povećanju prihoda.

Od 21. svibnja Sunce obasjava kuću partnerstva Strijelca i u dobrom je odnosu s Marsom, planetom koja vlada vašom kućom ljubavi, flerta i igrama zavođenja.

Povoljan je period za ljubav na daljinu ili za pronalazak rješenja kako bi ostvarili bolje mogućnosti za oboje. Dovoljno ste sretni, jer je vaš odnos dovoljno strastven, romantičan, intenzivan i intelektualna kompatibilnost ide s tim u paketu.

Ako niste u vezi, u ovom periodu upoznati ćete vrlo zanimljivu osobu koja može ispuniti vaše snove o braku, to je netko s kime ćete imati onaj osjećaj da se dugo vremena poznajete i s kime će kročenje kroz život biti istinska pustolovina.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Posao i novac

Čini se da vam novac stvara nevolje u zadnje vrijeme i raspolaganje s novcem postaje sve teže i teže. Svibanj 2018. godine donosi ozbiljna iskušenja za vašu zrelost kada se radi o priljevu novca i učinkovitom upravljanju sredstvima. Imate sjajne profesionalne i materijalne ambicije, ali ste skloni olako shvatiti stvari, zaletjeti se u nepotreban rizik pri traženju jednostavnijih rješenja. Vrijeme je da iskoristite svoje kreativne sposobnosti, svoje talente i da svoje vještine izbrusite. Ako ste nezadovoljni, razgovarajte sa svojim šefom.

Uz retrogradnog Saturna, zajedno sa Plutonom i Marsom u kući novca Strijelca ukazat će vam se prilika da strpljivo razradite jasne strateške poteze za ostvarivanje dugoročnih ciljeva i da oprezno odredite što morate poduzeti i na što možete računati. Može biti odgoda ili će vam biti isplaćen samo dio onog što vam pripada.

Merkur, planeta karijere Strijelca, ulazi u vašu kuću posla 13. svibnja, uz pratnju Urana, 15. svibnja. Na poslu su neophodne promjene, ali i veća sloboda kretanja kako bi bili učinkovitiji i izborili se za svoje ciljeve. Ako ne volite posao koji radite ili želite promijeniti radno mjesto, sada je pravo vrijeme za to. Možda ćete imati niz izdataka zbog toga i morat ćete srezati troškove kroz neko vrijeme, ali sve to isplatit će vam se, dugoročno gledano.

U zadnjoj dekadi mjeseca novčana situacija se popravlja.

Zdravlje i moral

Retrogradno kretanje Jupitera (vladara Strijelca) kroz 12. kuću Strijelca može donijeti introvertnost, diskretnost, meditaciju, ali i požrtvovnost. Stari zdravstveni problemi mogu se ponovno pojaviti i sada im morate posvetiti više pažnje. Tražite drugo mišljenje, doktore koji su na dobrom glasu i uložite u poboljšanje zdravlja.

Ne bi štetilo da budete na dijeti ili da se odlučite za zdraviji život i da pokušate reorganizirati raspored i ritam života, do 21. svibnja. Uspostavite ravnotežu između posla i pustolovina, te se odmarajte dovoljno. Članovi obitelji mogu vam pomoći da postignete tu ravnotežu.

Savjet

Budite oprezni sa svime što ima veze s nekretninama, transakcijama i posjedom!

Vaše procjene mogu biti previše optimistične i donijeti gubitak.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije