Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj
  • Objavljeno: Utorak, 01.05.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Jarac

Ljubav i veze

Voljena osoba mogla bi vas prozvati sebičnim i da njoj ili njemu ne odobravate isto što i sebi. Kako bi se osjećali sigurno mnogi će Jarčevi pokušati utemeljiti pravila i postaviti granice u svom ljubavnom životu. Budite oprezni, vrlo lako možete pokrenuti svađe i udaljiti voljenu osobu od sebe, umjesto da budete konstruktivni. S retrogradnim Saturnom, vladarem Jarca, smještenim u Jarcu, zatvoreniji ste i zbunjeniji. Nemojte donositi važne odluke vezano za vaš ljubavni život.

Od 15. svibnja 2018. godine Uran ostaje u kući ljubavi Jarca sedam godina i obećava neočekivane stvari.

Bit ćete željni promjena, noviteta i flertova u ljubavnom životu, bilo da ste u braku ili ne. Sunce, vladar kuće intimnosti Jarca, nalazi se u vašoj kući ljubavi, flerta i zavođenja do 21. svibnja 2018. godine. Uživat ćete u romantičnim trenucima, ponovno ćete se povezati s voljenom osobom, otkriti ćete da ste cijenjeni i voljeni i da vas voljena osoba podržava u svemu što je vama važno. Vrijeme je da osobi koja vam se sviđa pokažete svoje umijeće zavođenja, bez oklijevanja. Ako tražite ljubav, vrijeme je da djelujete samopouzdanije. Venera, vladar kuće ljubavi Jarca, je u kući partnerstva i braka sve do 19. svibnja i donosi vam dobro razumijevanje i harmoniju. Dajte priliku voljenoj osobi da vam pomogne da izađete iz lošeg raspoloženja, nemojte se povlačiti pred dokazom njene ili njegove ljubavi! Ako se osjećate usamljeno, to je samo zato što sve gurate od sebe.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Posao i novac

Radit ćete sa zadovoljstvom, iako na materijalnom planu stvari stagniraju. Sve do 21. svibnja 2018. godine izbjegavajte financijska nagađanja, posebno ako upravljate tuđim novcem, pozajmicama, fondovima ili novcem bolje polovice. Na primjer, ako imate prevelike ambicije i planirate ući u rizik, mogli bi biti na gubitku, čak bi mogli imovinu staviti na kocku.

Nakon 16. svibnja Mars aktivira vašu kuću novca i privatnih sredstava, a nakon 21. svibnja Sunce obasjava vašu kuću posla i zdravlja.

Mars i Sunce podržavaju jedno drugo i njihova energija vodi vas prema dobrim profesionalnim odlukama i povećanju zarade. Na poslu ćete se izboriti za sebe, naći ćete najbolji način da zatražite povišicu ili da se vaš raspored promjeni i slično. Ipak, nemojte pretjerivati i dosađivati.

Sredinom mjeseca mogli bi imati troškove vezano za dom ili djecu, što bi vas moglo iscrpiti i povećati stres. Nemojte se uznemiriti i posvetite se stvarima jedno po jedno.

U zadnjoj dekadi mjeseca komunikacija na poslu se poboljšava, ali s poslovnim suradnicima i dalje može biti napetosti.

Zdravlje i moral

Skupljate frustracije i napetost u sebi. Moglo bi se desiti da odjednom dođe do eksplozije na destruktivan i neočekivan način ili da se pojave određeni zdravstveni problemi.

U drugoj polovici mjeseca odvojite vrijeme za hobi, ljubav i aktivnosti koje će vam pomoći da se osjećate bolje.

Savjet

Više pažnje posvetite obiteljskim pitanjima i onim pitanjima vezano za vaš dom! Pažljivo razmislite u što ćete uložiti novac!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije