Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj
  • Objavljeno: Utorak, 01.05.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Škorpion

Ljubav i veze

Tijekom svibnja 2018. godine glavna okupacija bit će vam ljubav, ljubavni život, strast i romantika.

Od 13. svibnja Merkur stimulira vašu kuću partnerstva i braka. Dijalozi i priznanje osjećaja godit će voljenoj osobi. Venera, vladar veza Škorpiona, je sve do 19.svibnja u vašoj 8. kući.

Sunce do 21. svibnja obasjava vašu kuću partnerstva, a zatim prelazi u vašu 8. kuću. To znači da je pred vama obećavajuć period pun strasti i fatalne privlačnosti. Ako ste u vezi, osjećat ćete veću povezanost s voljenom osobom i bit će više povjerenja među vama. Ako niste u braku, razgovarat ćete o ulasku u brak i o zajedničkoj budućnosti.

Značajan događaj za Škorpione je ulazak Urana u 7. kuću Škorpiona 15. svibnja, a to je kuća partnerstva i braka. Tu će ostati sve do 2026. godine i to je period definiranja i napretka odnosa, iznenađenja i nepredviđenih preokreta, naglih raskida ili ulaska u brak.

Harmoničan aspekt između vladara kuće ljubavi Škorpiona, Jupitera i Neptuna, nadahnjuje vas kroz svibanj. Bit ćete sanjivi, raspoloženi za romantiku, čak ćete idealizirati situacije, bit ćete voljni opraštati, dati dovoljno prostora voljenoj osobi, i koliko god nevjerojatno zvučalo, mogli bi postati lakovjerni. Zato budite oprezni, posebno kada se radi o novim vezama.

Neki Škorpioni nadmašit će sami sebe kada se radi o obećanjima, o ostavljanju dobrog dojma, jer ćete biti spremni poduzeti bilo što i riskirati kako ne bi iznevjerili voljenu osobu ili osobu koju želite osvojiti.

Kraj mjeseca je povoljan za Škorpione koje ne zanima veza na duge staze.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Posao i novac

Tijekom svibnja 2018. godine napredak u profesionalnom životu, poslovni uspjeh i zarada oslanjaju se na partnerstva, suradnje i zajednička ulaganja.

S druge strane, Jupiter, vladar prihoda Škorpiona, je retrogradan i u Škorpionu. Koliko god dobiti imali kroz druge, koliko god prilika se ukaže, koliko god zarade imali od prethodnih pothvata, ako ne znate kako točno napraviti proračun novac će vam proklizati kroz prste. Isto tako, nemojte nametati svoje mišljenje, nemojte poticati rasprave i svađe, nego i drugima dopustite da pojasne svoje poglede. Pregovaranje nije udaranje šakom o stol.

Iza 11. svibnja imat ćete sjajne uvjete za potpisivanje novih ugovora, za pridobivanje novih klijenata ili kupaca, za pronalazak novih suradnika ili ulagača, ali bit će nesporazuma.

U periodu od 13. do 19. svibnja niz događanja potresti će i izokrenuti ono što je do tada bilo jasno i očito u dogovorima. Zbog svog ega mogli bi nešto uništiti. Vrlo lako može doći do svađa i rivalstva. Sa Saturnom u vašoj 3. kući teško ćete pronalaziti prave riječi, ideje i argumente.

Nakon 18. svibnja imat ćete bolju moć koncentracije, donosit ćete mudrije odluke vezane za novac i posao. Vaša popularnost raste, zajedno s tim i novac.

Zdravlje i moral

U prvoj polovici svibnja bit ćete puni energije, društveni i samopouzdani. Nemir i vjerojatnost pretjerivanja sredinom svibnja mogu vas iscrpiti i izazvati zdravstvene probleme. Mogli bi osjećati sve više i više umora, pa je najbolje da više vremena provodite kod kuće, u svom gnijezdu, i da se dovoljno odmarate kako bi napunili baterije. Nemojte ni pokušavati popraviti stvari kod kuće, posebno ako niste dobri u tome. Mogli bi se ozlijediti.

Savjet

Nemojte biti posesivni, ljubomorni i ne pokušavajte manipulirati! Mogli bi puno izgubiti, na poslovnom i ljubavnom polju!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije