Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj
  • Objavljeno: Utorak, 01.05.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Ribe

Ljubav i veze

Novac je i dalje osjetljiva tema tijekom svibnja 2018. godine i utječe na vaš ljubavni život. Činit će vam se nemoguće ostvariti kompromis s voljenom osobom. Možda imate financijskih problema oko otplate kredita ili duga ili se radi o izdacima, pa nećete moći naći zajednički jezik i dogovoriti se oko najboljeg rješenja. Ne bi trebali imati toliko visoka očekivanja. Kako bi vratili harmoniju u vaš odnos, trebat će vam puno takta, strpljenja i otvorenost uma kada se radi o željama voljene osobe.

Ako vi ne želite misliti o željama voljene osobe, zašto bi voljena osoba mislila o vašim željama? Ovakav pristup ne vodi do dobre komunikacije.

Od 19. svibnja 2018. godine Venera aktivira kuću ljubavi Riba i konačno ćete se opustiti. Voljni ste popustiti, oprostiti, zavesti i osvajati. Romantična gesta u pravo vrijeme može probuditi stare strasti i puno Riba imat će priliku da otkriju nešto novo kod voljene osobe ili nađu novi razlog za uživanje. Zadnja dekada je povoljna za Ribe koje nisu u vezi ili za Ribe koje neko vrijeme pokušavaju nekog osvojiti. Osjećaji će vam biti uzvraćeni. Zadnji dani svibnja mogu potaknuti razgovor o planovima za budućnost i o ulasku u brak, ali datumi neće biti utvrđeni tako brzo kako bi željeli.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Posao i novac

Vaša materijalna situacija puno ovisi o vašoj sposobnosti suradnje s grupom ili timom, o zajedničkim projektima ili prilagodljivosti. Možda su vaša uvjerenja o životu i pogledi na svijet previše tvrdokorni i zbog toga niste lako prihvaćeni u određenim krugovima.

Nakon 10. svibnja sreća je na vašoj strani i dolaze vam neočekivane nove prilike kroz suradnje, nove dogovore i slično. Ipak, ništa se samo od sebe neće pokrenuti, morat ćete se potruditi, biti prilagodljivi, pristupačni i otvorenija uma.

Nakon 16. svibnja 2018. godine Mars, vladar kuće novca Riba, ulazi u vašu 12. kuću, a to znači da bi vas mogle privući financijske špekulacije i poslovi koji nisu u skladu sa zakonom. Mogli bi pretjerivati s trošenjem novca misleći da ćete kupovinom smanjiti stres ili se može raditi o prevelikim troškovima na zabavu, za osobe do kojih vam je stalo i djecu, posebno nakon 19. svibnja kada Venera dolazi u vaše 5. polje.

Što se tiče karijere, profesije i napretku na tom polju, najbolje bi bilo da razmislite o dodatnom školovanju, posebno ako ste do sada odgađali polaganje nekih ispita i slično.

Zdravlje i moral

Niste u najboljoj formi i niz poteškoća mogu se ponovno pojaviti, kao i kronične bolesti. Iako vam se neke poteškoće čine male, ipak posjetite doktora.

U drugom dijelu mjeseca može biti dosta opterećenja i nemira, impulzivnih reakcija, pa je povećana mogućnost da dođe do svađa, nezgoda ili će vas situacije i događaji iscrpljivati. Može vam pomoći ako se vratite duhovnosti ili religiji.

Savjet

U ovom periodu prijatelji neće imati dobar utjecaj na vas i imat ćete poteškoća u određivanju onog što želite. Budite strpljivi i oprezni!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije