Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj
  • Objavljeno: Utorak, 01.05.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Vodenjak

Ljubav i veze

Prve dvije dekade svibnja 2018. godine donosi poteškoće u komunikaciji s voljenom osobom. Lako će doći do svađe, a glavni razlog bi mogao biti novac. Novac bi mogao biti i glavna poveznica među vama. Razgovarat ćete o starim temama i neke tajne mogu isplivati, pa se uzajamno povjerenje može izgubiti. Voljena osoba bit će nezadovoljna načinom na koji raspolažete sa zajedničkim sredstvima, može se raditi o kreditu za nekretninu ili o pozajmici. Nemojte ni pokušati pobjeći od obaveza i priznajte svoje pogreške! Odvojite vrijeme za obiteljski život i za djecu, iako bi radije izašli s društvom.

Mars ulazi u Vodenjaka 16. svibnja 2018. godine i mogli bi postati malo pakosni. Pripazite da ne uvrijedite voljenu osobu.

Nakon 21. svibnja kada Sunce, vladar kuće partnerstva, ulazi u vašu kuću ljubavi stvari postaju bolje. Vratit će vam se dobro raspoloženje i želja za igranjem i flertovima, a mogli bi ući i u novu vezu. Imat ćete uspjeha u pokušajima osvajanja osobe koja vas privlači. Ako ste u braku, mogli bi doći u iskušenje, ali to vam ne savjetujemo! Nađite stvari u kojima uživate i vi i voljena osoba i družite se više.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Posao i novac

Prisustvo Marsa u vašoj 12. kući sve do 16. svibnja i prolazak retrogradnog Jupitera kroz 10. kuću Vodenjaka ukazuje na manje povoljan period za napredak u karijeri i poboljšanje društvenog statusa. Podvucite crtu i dobro razmislite što želite ostvariti i koji su vaši ciljevi, te koji mogu biti ishodi odluka koje donesete.

Jupiter i Neptun, vladari novca Vodnjaka, u harmoničnom su aspektu i pojačavaju vašu intuiciju, ali može doći i do samozavaravanja i idealiziranja. Važne novčane probleme mogli bi ignorirati i koncertirati se umjesto toga na velike projekte koji su nerealni.

U periodu od 11. do 19. svibnja dvojit ćete oko podizanja kredita i uzimanja pozajmice za nekretninu ili za širenje poslovanja. Može se raditi i o komplikacijama s kojima ćete se susresti. No, imate sreće, jer ćete nakon 20. svibnja naći rješenje, doći do sjajnih zamisli i situacija će se razjasniti. Možda ćete dobiti podršku neočekivano ili otkriti novi izvor. Da to nije tako sve bi se zakompliciralo i završilo kaotično.

Zadnjih dana u mjesecu bit će izazova na poslu. Nadređene osobe mogle bi vas testirati, vaše znanje i sposobnosti i zadati vam više posla. Iako će vam se činiti teškim, to je prilika da se pokažete i nadmašite njihova očekivanja.

Zdravlje i moral

Nakon 16. svibnja, kada Mars ulazi u Vodenjaka, bit ćete u boljoj formi i imat ćete više energije. Tijekom svibnja 2018. godine može doći do upalnih procesa. Ako imate kroničnih poteškoća, u ovom periodu budite oprezniji. Izbjegavajte bilo kakva pretjerivanja, posebno krajem mjeseca. Ako morate putovati, voziti auto ili imate opremu, imajte na umu da je veća predispozicija za nezgode u ovom periodu.

Savjet

Posvetite se više ljubavnom životu i pokušajte bolje razumjeti voljenu osobu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije