Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj

Veliki horoskop za svibanj
  • Objavljeno: Utorak, 01.05.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Bik

Ljubav i veze

U svibnju 2018. godine morat ćete pokazati više takta kako bi održali dobar odnos s voljenom osobom, ako ste u braku ili dugoj vezi. Ako inzistirate da bude onako kako vi želite, ponajprije kada se radi o dekoriranju doma i potrepštinama, vrlo brzo će atmosfera postati napeta i frustrirajuća.

Nakon 11. svibnja može doći do žustrih rasprava s voljenom osobom. Nemojte zanemariti želje voljene osobe. Na sreću, pomirenje može biti strastveno.

Od 13. svibnja bit ćete uočljiviji i uživat ćete u flertu, pustolovinama i iznenađenjima. S voljenom osobom neće vam biti dosadno. Usponi i padovi pomoći će vam da ponovno procijenite vaš brak ili dugu vezu i spoznati ćete što nije kako treba u vašem ljubavnom životu. Rješenja već imate u svojim rukama, iako bi voljena osoba mogla prolaziti kroz period u kojem i neće biti spremna na kompromise. Budite blagi, strpljivi, prilagodite se i više vremena posvetite otvorenoj komunikaciji, iz srca. Ako se tako postavite, tada kraj svibnja donosi toplu, ugodnu i harmoničnu atmosferu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Posao i novac

Merkur, planet novca Bika, prolazi kroz vašu 12. kuću i do 13. svibnja stvari vezane za novac nisu u potpunosti jasne, zato pažljivo raspolažite svojim novcem. Nije povoljan period za velike planove, vrlo lako može doći do gubitka. Budite oprezni!

U zadnjoj dekadi moglo bi biti poteškoća, ali imat ćete pomoć i podršku obitelji. Na poslu neće biti značajnog pomaka, čak može doći do faze mirovanja, posebno u prvom dijelu mjeseca. To je povoljno vrijeme za procjenu situacije, za postavljanje pitanja samome sebi, gdje sebe vidite dalje i kojim smjerom želite krenuti.

Uran, planeta koja vlada vašom karijerom i društveno – profesionalnim statusom, ulazi u Bika 15. svibnja. Donosi vam preokrete i promjene. Imat ćete potrebu da izmijenite neke stvari i tako iznenadite okolinu.

Planeta akcije, Mars, aktivira vašu kuću karijere 17. svibnja. Imat ćete onaj dobar osjećaj da se stvari kreću pravim smjerom, ali ponajprije kroz suradnje i partnerstva. Budite iskreni i otvoreni u pregovorima.

Venera, vladar Bika, ulazi u vašu kuću komunikacija 19. svibnja. Zadnja dekada svibnja povoljna je za sastanke, druženja, za to da se vaš glas čuje, posebno kada se radi o vašem profesionalnom životu. S lakoćom ćete sklapati poslovna prijateljstva i dobre ugovore.

Prilike pred vama su obećavajuće, pa će se potencijalni nesporazumi sa suradnicima i partnerima razriješiti.

Zdravlje

Budite aktivni i nemojte se zbog svega brinuti, posebno kada je riječ o odnosima s drugima. Sunce je u Biku do 21. svibnja 2018. godine. Daje vam energiju, vitalnost i na stvari gledate pozitivno. To je dobro, posebno za one s kroničnim bolestima, jer se stanje može intenzivirati sredinom mjeseca. Ali, ne trebate strahovati, ako se dobro brinete o sebi i slušate savjet stručnjaka, osjećat ćete se puno bolje.

Savjet

Suzdržite se od nepotrebnih troškova i nemojte se nadati da ćete do novca doći bez uloženog truda ili kroz financijska nagađanja!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije